Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Bele betegedhet valaki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bele betegedhet valaki a viszonzatlan szerelembe ?

Figyelt kérdés
Sajnos van egy férfi aki nem tudja mit érzek iránta de tudom hogy ebből úgyse lesz semmi mert nem érdeklődik irántam. Márciusban lesz egy éve hogy ez már tart bennem. Állandóan rá gondolok és nem bírok ezen tovább lépni. És érzem ahogy ez miatt csak stresszelem magam vele.

2024. jan. 19. 08:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ha nem küldtél jelet, nem hiszem hogy fel fog figyelni rád.
2024. jan. 19. 21:46
 12/19 anonim ***** válasza:
63%
Én küldtem jelet, tetszem is neki de magával nincs rendben a férfi. Sajnos annyiszor nem futunk össze ill. nem olyan a szituáció hogy kifejthessem neki, nekem csak ő kell, ne azt nézze milyen férfiak csapják nekem a szelet...
2024. jan. 19. 21:52
 13/19 A kérdező kommentje:

Sajnálom.

Küldtem neki jelet mert akartam vele ismerkedni online de ő neki meg állítólag "nincs" annyi ideje. Úgyhogy ez miatt nem is erőltettem tovább. Az érzéseimet meg nem fogom elmondani neki ha úgyse fog semmin változtatni.

2024. jan. 20. 10:51
 14/19 Senior Séf ***** válasza:
67%
Bele lehet betegedni, de attól nem lesz jobb a helyzeted. Ő nem fog a lelkiismeret furdalástól zokogva eléd borulni, te meg csak még tovább süppedsz az önsajnálatba.
2024. jan. 20. 17:01
 15/19 anonim ***** válasza:
13# ja értem, sajnálom. De legalább válaszolt.
2024. jan. 20. 18:30
 16/19 A kérdező kommentje:
14# Ahogy írtam ő nem tud semmiről szóval nem sajnáltatom magam . 😉 Csak egy kérdés volt, mert utóbbi időben észre vettem hogy nem érzem magam olyan jól mint ahogy azelőtt és azért gondoltam hogy talán ez miatt lehet. Úgyhogy légyszíves ne írj ilyen baromságokat hogyha fogalmad sincs. Köszi.
2024. jan. 20. 18:47
 17/19 anonim ***** válasza:
Hát bizonyára akkor ez is közrejátszik, mert eléggé lélekölő tud lenni a viszonzatlan szerelem. És akkor itt van mellé a január is, a legdepressziósabb ideje az évnek. Nem csoda ha kivagy.
2024. jan. 20. 18:54
 18/19 anonim ***** válasza:
Tudasd vele.
2024. jan. 20. 22:57
 19/19 anonim ***** válasza:
Bele bizony. Én már teljesen kikészültem ettől a helyzettől. (Én vagyok az, akinek nincs viszonozva a szerelme.) Össze kellene magunkat kapnunk, mert ennek így nincs értelme.
2024. jan. 22. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!