Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gyakorikérdéseken lévő felhasználók szerint a nők robotok?
Attól, hogy egy nő ventilál neked, lelkiszemétládaként tekint rád, vagy barátnak tart akit bizalmába fogad attól még nem fog beléd szeretni.
Te élsz álomvilágban és direkt manipulálnád a nőket, nyalnád a hátsójukat (képletesen), eljátszanád a jó barátot azért, hogy tegyék szét a lábukat.
De ha te nem tiszta, őszinte érzésekkel közeledsz, mint egy barát abból nem lesz szex nemhogy szerelem.
Oké. Tehát ha a nő azt mondja, mint férfi nem érdeklem, a következő esetek lehetségesek.
1. Komolyan veszem a véleményét, tiszteletben tartom a döntését, elköszönök. ==> Pesszimista vagyok.
2. Tovább próbálkozom, hátha meggondolja magát. ==> Erőszakos vagyok, lehet, hogy fel fog jelenteni zaklatásért.
3. Folytatom a kapcsolatot, de csak barátként. ==> Szenvedni fogok, mert én többet szeretnék. Aztán vagy szerencsém lesz, és egyszer majd belém szeret, vagy örökre maradok barát. Az utóbbi esélyesebb.
Ha tiszteltben tartod a döntését, nem pesszimista vagy csak normális. Ez alap dolog.
Ha barátként folytatod, az is elfogadható, a barátság egy tök jó dolog, szerintem egy jó barátság ezerszer többet ér mint egy felszínes párkapcsolat.
Meh..... Ez az egész téma olyan tré.
Ennyi erővel a pasi meg párkapcsolat zónába rakta a nőt, szóval ő is meggondolhatja magát idővel. "Hjah, tényleg jobbak vagyunk barátoknak, bocs hogy párkapcsolat zónáztalak, 180fokos fordulatot vett a véleményem azóta mióta elutasítottál"
Bármi megtörténhet, de nagy valószínűséggel a legnyilvánvalóbb eshetőség fog megtörténni, ergo az, aki párkapcsolat zónába rakja a másikat nem akar majd barátkozni, az pedig aki barátzónába rakja a másikat, nem fog hirtelen a semmiből felizgulni a "kérőjére".
Csak annyit kéne megtenni az ilyen esetekben hogy az emberek őszinték egymással. Többen írták ki ide, hogy hazudni terveznek kiszemeltjüknek, és elhitetik vele hogy belemennek a barátságba, miközben igazából az egész csak manipuláció, hogy később összejöhessen a szex. Ami gáz... Sőt, aljas patkányság.
"ha csak barátságot érez a nő akkor abból több nem lehet."
Őrjönghetsz amennyit akarsz, de ez ellen nem fogsz tudni tenni.
8
Jól lepontoztak téged az incelek, de majd mindjárt segítünk ezen. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!