Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ebben az esetben mit lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben az esetben mit lehet tenni? Próbálkozzak valami módon vagy sem? És ha igen, mit fognak hozzá szólni?

Figyelt kérdés

Nagyon kényelmetlen helyzetben találtam magam váratlanul. Testvéremnek ma volt a diplomaosztó ünnepsége, én is ott voltam, és mikor fényképeket készítettünk, előkerült egy nagyon kedves és szimpatikus, nem mellesleg elég csinos barátnője is, aki szintén vele diplomázott, és úgy vettem észre egyedül volt (barátnői kört leszámítva), tehát van rá esély hogy egyedülálló (nyilván tudom hogy ez eddig semmire nem garancia, de ha valaki egyedül van a diplomaosztóján, akkor azért elég jó esély van rá hogy nincs senkije).

Arra jutottam magamban hogy nagyon szívesen megismerném őt közelebbről. Ezzel viszont több gond is van. Egyrészt a hogyan: eddig sosem találkoztunk, pár képet készítettem róla meg tesómról, és ennyi kb. Másfelől meg ugye testvérem barátnője, gondolom nem kell részletezni mekkora botrány lenne belőle házon belül ha megtudná hogy a tesója ráhajtott egy barátnőjére az egyetemről.

Órák óta ezen kattogok, nagyon szeretnék már ismerkedni valakivel, és ez a lány nekem szimpatikusabb mint az utóbbi időben bárki.

Nem tudom mi tegyek. Szerintetek? Érdemes-e egyáltalán foglalkozni ezzel, és ha igen hogyan, miként?

Minden tanácsot köszönök!

2024. jan. 12. 23:41
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

"Jó a kapcsolatom a családommal, nem szeretném tönkretenni."

Akkor mitől félsz? Ha nem jönne össze elkönyvelnék úgy, hogy nem jött össze és kész. Anyukád, tesód babusgatna szerelmi bánat esetén azt ennyi.

Ha meg téged hibáztatnának, hogy minden a te hibád akkor nem szeretnek igazán kérdező.

Egy párkapcsolat MINDIG KÉT EMBEREN múlik.

Egyébként ha elutasítana a lány akkor se dőlne össze a világ. De nem is kéne ajtóstul rontani rá hanem először tényleg csak beszélgetni és később randira hívni.

Szerintem veled irtó nagy baj van amúgy: MEGFELELÉSI KÉNYSZERES vagy.

Azzal törődsz, hogy mások mit gondolnak rólad, nem hiszed el, hogy valaki őszintén szeretne téged és ez az ÖNBIZALOM HIÁNYA miatt vam így.

Javaslok számodra pszichológust, vagy ha szerinted ő fölösleges akkor önbizalomnövelő tevékenységeket mint a sport, meditáció, új fajta hobbik.

2024. máj. 22. 08:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!