Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 35 èvesen összejönnétek olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

35 èvesen összejönnétek olyan fèrfival aki vàltott nevelésben neveli a kisfiàt?

Figyelt kérdés

A férfi 40 éves a kisfia 6 éves múlt, első osztályos.

Várok pro és kontra érveket.

jan. 10. 17:07
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
56%
Kizárt
jan. 10. 17:44
 12/23 anonim ***** válasza:
0%
Ha milliárdos.
jan. 10. 17:48
 13/23 anonim ***** válasza:
jan. 10. 17:51
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
semmiképpen, de ez saját vélemény, azt hiszem megérdemlem azt az életet amiben kényelmem lehet és nem stressz, még valakinek a valakije lenni, köszii a te életed azt teszel vele amit választasz, te döntesz..
jan. 10. 17:53
 15/23 anonim ***** válasza:
0%
Pro: így nem kell gyerektartást fizetnie a faszinak
jan. 10. 18:14
 16/23 anonim ***** válasza:
Kizárt hogy más kölykét nevelgessem
jan. 10. 18:26
 17/23 anonim ***** válasza:
67%
Nem. Ha nincs más, jó egyedül. Nem akarok sajátot sem, és kell az a nyugalom, amit a gyerekmentes élet biztosít.
jan. 10. 18:31
 18/23 anonim ***** válasza:
En annyi idosen osszejottem volna. Ugyanis soha nem akartam gyereket. Igy a ferfinak egyreszt van, masreszt kivulallokent jo viszonyom volt gyerekekkel, de nem anya-tipuskent. De ez en vagyok.
jan. 10. 18:38
 19/23 anonim ***** válasza:

Hát lány gyerekkel nem vállalnám.

Rosszabb mint egy őrülten féltékeny exfeleség .

Minket szét akart szedni a férjem lánya és sok évbe telt mire leakadt rólunk. Ugatott hogy a gyerekünk nem a férjemtől van, nekem azt mondta hogy munka után a férjem nőzik mert ő látta.

Feljelentett minket hogy ő romlott árut vásárolt tőlünk, feljelentett hogy a kutyát láncon tartjuk , éheztetjük.

Minden mocskos dolgot kitalált hogy minket kettészedjen. Most végre eljutottunk arra a pontra hogy talált magának egy fiút és nincs ideje tovább áskálódni meg szemétkedni.

És szerintem egy számodra idegen gyerek sok mindenre képes féltékenységből.

jan. 10. 18:40
 20/23 anonim ***** válasza:
15-ugyan miért ne kellene így gyerektartast fizetnie a férfinek?
jan. 10. 19:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!