Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan amikor két emberbe vagyunk szerelmesek egyszerre, volt már ilyenben részetek?
Figyelt kérdés
2024. jan. 1. 14:00
11/19 anonim válasza:
Amelyikkel elsonek dugsz azzal lesz majd a kozelibb erzes.
13/19 anonim válasza:
2 kolléganőm is van, akik különböző típusok, de bármelyikükbe nagyon hamar bele tudnék szeretni, viszont nem tudok közülük választani, és sokszor az éppen aktuális helyzet sincs a segítségemre! :(
14/19 anonim válasza:
Volt ilyen. És tényleg nem jó, találó a "kettészakad" kifejezés
15/19 anonim válasza:
Voltam, es nagyon sokan.
Termeszetesen a gyakorikerdesek "gerinces" kozonsegere ez nem vonatkozik.
A csalo fel is szenvedhet, es nem rohogve hulyenek nezi a hivatalos parjat, csak ez ugye magas.
16/19 anonim válasza:
Más szerelmesnek lenni másba és más meg is csalni. Az olyan szenvedjen csak nyugodtan.
17/19 anonim válasza:
Nem kell minden fellangolast beteljesiteni. Az érzelmek jonnek-mennek.
18/19 anonim válasza:
Hát régen azt gondoltam hogy nem lehetséges de tévedtem. Már évek óta így érzek, várom hogy elmuljon de nem múlik. Viszont félre lépni soha nem fogok. Ez van.
19/19 anonim válasza:
Voltam egyszerre két emberbe szerelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!