Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kérdező szavazást indított:
Magas
Közepes
Alacsony
Nagyon alacsony
43 szavazat
5/17 anonim válasza:
Kis kerti törpeként tetszenek a magas pasik, értsd 180-185 cm között és mégis alacsonyabb pasijaim voltak mindig, a mostani 173 cm magas. Szóval nem a magasságon múlik teljes mértékben. Természetesen 180 cm magas nő nem igazán fog neked esélyt adni.
6/17 anonim válasza:
Múltkor itt azt írták egy 172 cm-es NŐNEK, hogy alacsony.😂
Nem értek vele egyet nyilván, de ezt érdekességként itt hagyom.
8/17 anonim válasza:
Alacsony. Azátlag 178, ha jól tudom. Ennek ellenére tetszett ilyen magas pasi, pedig én 173 vagyok.
9/17 anonim válasza:
170 cm 18/6? Az már nem kicsi ugye?
10/17 anonim válasza:
Jaaaj, de aranyos a picike (szó szerint) kérdező. Aprajafalván várnak haza a haverjaid :D
"Hány centi kell, hogy elfogadj, neked hány centi kell?!" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!