Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ezzel offoltam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ezzel offoltam magam nála? Nagyon kínos?

Figyelt kérdés

Nagyon nagy hülyeséget csináltam, és nem tudom már visszacsinálni.

2 éve nincs barátom, és egyedül élek ezért elég magányosan teltek már az elmúlt 3-4 hónapok, a szentestét és a karácsonyt a családommal töltöttem, de az mégsem ugyanaz, mint amit egy pasi tudna nekem adni, ezért én idióta részegen ráírtam az egyik srácra, aki nekem már régóta tetszik, csak nem éppen úgy ahogy egy normális ember ráírna arra, aki tetszik neki.

Szóval miután becsiccsentettem ráírtam és amúgy az elején jól elbeszélgettünk, már amennyire azt lehet beszélgetésnek nevezni, és a végén azt kérdezte hogy ő amúgy örül h ráírtam, de miért is írtam rá konkrétan, én meg azt írtam h mert magányos vagyok. Visszakérdezett h mit tehetne értem, én meg írtam neki h átjöhetne megdugni. De ezt így konkrétan, annyit írt h kedvel, de ne húzzam már fel meg viccnek hitte, én visszaolvastam a beszélgetést mert nem emlkeztem és ez nekem baromi kínos és azóta írt de nem merek már visszaírni neki, mert szégyenlem, most mit csináljak? Szerintetek ezzel mindent elrontottam? Mit gondolhat most rólam? Nem szoktam egyébként élőben ennyire nyíltan kifejezni magam, főleg ilyen proli módon, de már nem tudom azt írni neki h felejtse el, mert látta és felfogta szerintem, csak most azóta is ég a pofám miatta.

2023. dec. 26. 10:28
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is vevő rád, ahogy valaki más is írta... ha van egy kis humorérzéke, és tud nevetni a kialakult szituációs poénon (neked is jobbat tenne, ha inkább kiröhögnéd magad, akár vele együtt is), akkor ez egyáltalán nem egy tragikus kezdet.
2023. dec. 26. 14:16
 22/24 anonim ***** válasza:

Én is voltam részeg, de bocs olyan nincs, hogy részegen kb idegeneknek írkálunk olyat, hogy dugjanak meg, aztán másnapra nem úgy gondoljuk.

Kérj elnézést tőle, és ennyi. De ne csodálkozz ha ezek után csak dugni akar veled.

2023. dec. 27. 23:00
 23/24 anonim ***** válasza:
Ne tiltsad, az a legrosszabb. Írd, hogy bocsánat, úgy látszik, kicsit többet ittam magányomban a kelleténél, felejtsd el, amit olvastál, és többet nem írnék neki, de lehet, hogy ő érdekesnek fog találni, és még lesz is valami a dologból. - Viszont azt megtudhatta, hogy részeg is szoktál lenni!!!
2023. dec. 28. 21:48
 24/24 anonim ***** válasza:
Kérdező azóta sok idő eltelt, remélem már nem vagy magányos, és kisimultak a dolgok
febr. 3. 07:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!