Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Én 28 éves vagyok és még soha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én 28 éves vagyok és még soha nem volt Barátnőm. Mit gondoltok normális ez? Mit gondoltok a két Lányról?

Figyelt kérdés

Eddig nem kerestem a szerelmet, de ebben az évben rövid időn belül kétszer is rámtalált sajnos csak egyoldalú volt mind 2 alkalommal, mert mindkettönek van valakije.

Talán félreértettem őket,

de az egyik még először be is vallottam nekem, hogy "Crush-ja" van rajtam, aztán már azt mondta, hogy csak barátként szeret, amikor elmondtam neki, hogy szeretem őt. A másik mindig megölelt és mindig egyre szorosabbak és hosszabbak lettek az Ölelései(2-10 perc) egy este Sorozatot néztünk és utána beszélgettünk feküdtünk az ágyban, azt mondta ölelkezni akar mert tudta, hogy már nem fogjuk egyást mindennap látni, odafordúltunk egymáshoz átkaroltam és a mellkasomra feküdt úgy aludt el a végén amikor elmondtam neki, hogy aznap este beleszerettem, azt mondta, hogy hülye ötlet volt tőle, hogy sajnálja és hogy csakbarátként szeretet a barátját szereti és soha nem akart tőlem semmit.

2023. dec. 21. 21:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
ezeket a csajokat csak meg kellett volna dugni nem szerelmet vallani, ahányszor lehet le kellett volna őket varni a pasijaik is jobban járnak mert legalább kiderült volna hogy tényleg robozlik e.
2023. dec. 22. 04:15
 12/15 anonim ***** válasza:
szerintem meg felnőtt emberként viselkedtél és nem használtad ki őket ami mindenképp pozitív. a kamaszok szoktak hazudozni a saját érdekükben meg átlépni másokon, hogy elérjék céljukat. felnőtt ember ilyet nem csinál, nem használja eszközként más ember testét a saját kielégülésére
2023. dec. 22. 08:43
 13/15 A kérdező kommentje:

12.

Szerintem a legtöbb felnőtt Ember épp ellenkezőleg gondolkodik, de akkor én inkább vagyok "gyerekes" és hiszek az igaz Szerelemben, minthogy kihasználjak másokat, mikor zavartak és nem tudják pontosan,hogy mit is akarnak.

2023. dec. 22. 09:49
 14/15 anonim ***** válasza:
13 azért mert az emberek nagyon nagy százaléka megmaradt egy kamasz szintjén, de örülök, hogy te nem. inkább legyél becsületes mert hosszú távon kifizetődőbb
2023. dec. 22. 09:56
 15/15 anonim ***** válasza:

A nők a berobbanó inamikus férfiakat szeretik a lelkük mélyén. Te ahhoz képest egy fasznak vagy egy allóvizen.

Erre a dinamikus elragadó entré

után bátran kezdeményezhet a férfi. Ha nem érzi meg a férfi a megfelelő pillanatot a nők kialakitanak egy véleményt amiben elmegy a kedvük az egésztől.

Ez persze nem azt jelenti hogy első pillantás minden megy épphogy a nők túlnyomó többsége eleve nem fekszik le senkinek az rlső találka után.

Csak annyit jelent elkönyvelnek téged igazi férfinak. De ha mindig arra vársz hogy a nő lépjen, akkor előbb utóbb te leszel az irányítható tutyi-mutyi. Zsebre vágnak, no nem a 20 évesek az idősebbek. Jó lett volna megérezned a legalkalmasabb pillanatot.

2023. dec. 22. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!