Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én 28 éves vagyok és még soha nem volt Barátnőm. Mit gondoltok normális ez? Mit gondoltok a két Lányról?
Eddig nem kerestem a szerelmet, de ebben az évben rövid időn belül kétszer is rámtalált sajnos csak egyoldalú volt mind 2 alkalommal, mert mindkettönek van valakije.
Talán félreértettem őket,
de az egyik még először be is vallottam nekem, hogy "Crush-ja" van rajtam, aztán már azt mondta, hogy csak barátként szeret, amikor elmondtam neki, hogy szeretem őt. A másik mindig megölelt és mindig egyre szorosabbak és hosszabbak lettek az Ölelései(2-10 perc) egy este Sorozatot néztünk és utána beszélgettünk feküdtünk az ágyban, azt mondta ölelkezni akar mert tudta, hogy már nem fogjuk egyást mindennap látni, odafordúltunk egymáshoz átkaroltam és a mellkasomra feküdt úgy aludt el a végén amikor elmondtam neki, hogy aznap este beleszerettem, azt mondta, hogy hülye ötlet volt tőle, hogy sajnálja és hogy csakbarátként szeretet a barátját szereti és soha nem akart tőlem semmit.
12.
Szerintem a legtöbb felnőtt Ember épp ellenkezőleg gondolkodik, de akkor én inkább vagyok "gyerekes" és hiszek az igaz Szerelemben, minthogy kihasználjak másokat, mikor zavartak és nem tudják pontosan,hogy mit is akarnak.
A nők a berobbanó inamikus férfiakat szeretik a lelkük mélyén. Te ahhoz képest egy fasznak vagy egy allóvizen.
Erre a dinamikus elragadó entré
után bátran kezdeményezhet a férfi. Ha nem érzi meg a férfi a megfelelő pillanatot a nők kialakitanak egy véleményt amiben elmegy a kedvük az egésztől.
Ez persze nem azt jelenti hogy első pillantás minden megy épphogy a nők túlnyomó többsége eleve nem fekszik le senkinek az rlső találka után.
Csak annyit jelent elkönyvelnek téged igazi férfinak. De ha mindig arra vársz hogy a nő lépjen, akkor előbb utóbb te leszel az irányítható tutyi-mutyi. Zsebre vágnak, no nem a 20 évesek az idősebbek. Jó lett volna megérezned a legalkalmasabb pillanatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!