Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazudik és csak szexet és szeretőt akar, vagy tényleg igaz, hogy rossz a kapcsolata?
Én:szingli nő vagyok
Férfi:foglalt, barátnőjével él 3 éve.
Ő:azt mondja rossz a kapcsolata a barátnőjével, és szerelmes lett belém.
Én:bár tetszik és kedvelem, de nem szeretnék érzelmileg mélyebben bele menni egy ilyen kapcsolatba. Szakítson (vagy hozza rendbe a kapcsolatát), de én nem leszek a szeretője.
Ő:ahhoz, hogy tudja minden működik közöttünk a szex is kell. Ha az is működik akkor szakít.
Én:foglalt férfival nem szexelek. Zárja le előbb a kapcsolatát, akkor lehet.
Kérdés:Hazudik és csak szexet (szeretőt) akar, vagy tényleg igaz, hogy rossz a kapcsolata?
(Nem ismerkedem, ilyen jellegű privát levelet nem kérek!)
Neked semmiféle áldozatot nem kell hoznod érte
Ez mit képzel magáról....
Még jó hogy nem adod bele magad Amikor ő fenntartja a kapcsolatát, h
Hagyd ezt az idiótát
9-es
Azt nem tudom itt beállítani, hogy hány egyetértő és hány ellenző választ fogadok el. :)))))
10-es
Igen, ez világos. Alapvetően elég szilárd az erkölcsi értékrendem (és az önbecsülésem is) ennek megfelelően nem bonyolódtam eddig sem kapcsolatba foglalt férfiakkal (és ezután sem fogok)
Viszont kicsit elgondolkodtatott ( pont azért mert a "más" értékrendem miatt majdnem lehülyézett), hogy az én gondolkodásomban lenbe a hiba???
13-as
Vagy csak egyszerűen egy jellemtelen szélhámos. Nem?
"ogy egy rossz kapcsolatból miért nem lép ki előbb valaki és csak azután néz új nő után?"
Nem olyan rossz az a kapcsolatz és esze ágában sincs kilépni, csak félre akar néha dugni.
"pont azért mert a "más" értékrendem miatt majdnem lehülyézett)"
Hány éves vagy? Sokat kell még tanulnod. Nem az értékrendet miatt hülyézett le, az őt nem érdekli, hanem azért, mert azt hitte, hogy a naív lányka beveszi a szr dumáját és megdughatja, és mivel ez nem jött neki össze, így elkezd sértegetni, beléd kötni.
Ezt el ne hidd már neki. Majd akkor szakít ha szexeltetek. 😂 de jót nevettem ezen. 😂😂
Hatalmas forma lehet amúgy a csávó, hogy ezt így bejátsza.😂😂
17-es
Na ez a másik amit nem értek! Tudom én, hogy a "lehülyézés" mögött ez van. De ezt magyarázza már el nekem valaki, hogy ha lesz@rja az étékrendemet mert az nem érdekli, (tehàt igazából én sem!) akkor miért dühíti, hogy nem sikerült megd*gnia?
19
Mert 1, sérti az egóját, 2, dühös, hogy nem jött be neki a terve, 3, a már szinte hálóban lévő halacska szaladt el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!