Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hazudik és csak szexet és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hazudik és csak szexet és szeretőt akar, vagy tényleg igaz, hogy rossz a kapcsolata?

Figyelt kérdés

Én:szingli nő vagyok

Férfi:foglalt, barátnőjével él 3 éve.

Ő:azt mondja rossz a kapcsolata a barátnőjével, és szerelmes lett belém.

Én:bár tetszik és kedvelem, de nem szeretnék érzelmileg mélyebben bele menni egy ilyen kapcsolatba. Szakítson (vagy hozza rendbe a kapcsolatát), de én nem leszek a szeretője.

Ő:ahhoz, hogy tudja minden működik közöttünk a szex is kell. Ha az is működik akkor szakít.

Én:foglalt férfival nem szexelek. Zárja le előbb a kapcsolatát, akkor lehet.

Kérdés:Hazudik és csak szexet (szeretőt) akar, vagy tényleg igaz, hogy rossz a kapcsolata?

(Nem ismerkedem, ilyen jellegű privát levelet nem kérek!)

2023. dec. 12. 20:24
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
97%

Neked semmiféle áldozatot nem kell hoznod érte

Ez mit képzel magáról....

Még jó hogy nem adod bele magad Amikor ő fenntartja a kapcsolatát, h

Hagyd ezt az idiótát

2023. dec. 12. 20:55
 12/26 A kérdező kommentje:

9-es

Azt nem tudom itt beállítani, hogy hány egyetértő és hány ellenző választ fogadok el. :)))))

10-es

Igen, ez világos. Alapvetően elég szilárd az erkölcsi értékrendem (és az önbecsülésem is) ennek megfelelően nem bonyolódtam eddig sem kapcsolatba foglalt férfiakkal (és ezután sem fogok)

Viszont kicsit elgondolkodtatott ( pont azért mert a "más" értékrendem miatt majdnem lehülyézett), hogy az én gondolkodásomban lenbe a hiba???

2023. dec. 12. 21:00
 13/26 anonim ***** válasza:
40%
12: Szerintem ez egy olyan kérdés, minthogy valakinek miért a kedvenc étele a brassói aprópecsenye, avagy miért a kedvenc színe a kék? Egyszerűen így alakult ki benne miközben felnőtt, ami lehet családi minta, rossz tapasztalat.
2023. dec. 12. 21:09
 14/26 A kérdező kommentje:

13-as

Vagy csak egyszerűen egy jellemtelen szélhámos. Nem?

2023. dec. 12. 21:11
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem benned van a hiba kérdező, hanem benne. Egy normális ember ilyenkor lezárná a rossz párkapcsolatát.
2023. dec. 12. 21:13
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

"ogy egy rossz kapcsolatból miért nem lép ki előbb valaki és csak azután néz új nő után?"

Nem olyan rossz az a kapcsolatz és esze ágában sincs kilépni, csak félre akar néha dugni.

2023. dec. 12. 21:44
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

"pont azért mert a "más" értékrendem miatt majdnem lehülyézett)"

Hány éves vagy? Sokat kell még tanulnod. Nem az értékrendet miatt hülyézett le, az őt nem érdekli, hanem azért, mert azt hitte, hogy a naív lányka beveszi a szr dumáját és megdughatja, és mivel ez nem jött neki össze, így elkezd sértegetni, beléd kötni.

2023. dec. 12. 21:47
 18/26 anonim ***** válasza:
95%

Ezt el ne hidd már neki. Majd akkor szakít ha szexeltetek. 😂 de jót nevettem ezen. 😂😂

Hatalmas forma lehet amúgy a csávó, hogy ezt így bejátsza.😂😂

2023. dec. 12. 21:51
 19/26 A kérdező kommentje:

17-es

Na ez a másik amit nem értek! Tudom én, hogy a "lehülyézés" mögött ez van. De ezt magyarázza már el nekem valaki, hogy ha lesz@rja az étékrendemet mert az nem érdekli, (tehàt igazából én sem!) akkor miért dühíti, hogy nem sikerült megd*gnia?

2023. dec. 12. 21:51
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

19

Mert 1, sérti az egóját, 2, dühös, hogy nem jött be neki a terve, 3, a már szinte hálóban lévő halacska szaladt el.

2023. dec. 12. 21:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!