Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen hibáit nem láttad a szerelmednek?
Szerintem láttam mindent. Amit nem láttam, az abban a szituációban még nem tudott megmutatkozni.
Inkább az van, hogy akit szeretünk, annak toleráljuk a hibáit, akit meg nem szeretünk, annak semmit nem tolerálunk. Mert szeretet nélkül mindenki elviselhetetlen. Ezért tartom feleslegesnek 30 pontos elváráslista alapján keresni párt, mert sokra mész vele, ha mind a 30-nak megfelel, de nem tudod szeretni...
Egy hibája volt, ami akkor erénynek tűnt, és igazából erény is. Végtelen higgadt, nyugodt és konfliktuskerülő. Ez tetszett, mert az előző partneremnél sose tudhattam mikor tapintok rá valamelyik gyenge pontjára és mikor áll a hátamba a konyhakés.
Szóval csak azzal nem számoltam, hogy a konfliktuskerülő emberek gerinctelenek, sok arcuk van, mint a kaméleonnak. Plusz soha nem fog mellémállni se fizikailag, se lelkileg, ha bántanak. Inkább háttérben lapít. Ha belegondolok, pont erre mentünk rá, mert nem.láttam többé férfinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!