Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes voltam egy lányba, aki nagyon hullámzott, hol akart engem hol nem. De nem tudom őt megsiratni, pedig az előző csajoknál mindig könnyeztem szakításkor, nála miért nem?
Ha én lennék a csaj ezt írnám neked :
Azért nem tudtam eldönteni hogy mit akarok , mert sose tudtam milyen egy stabil biztonságos kapcsolat . Fejben menekültem volna , de az érzéseim mást mondtak . És sajnos még mindig szeretlek ☹️ belehalok a hiányodba
1
Köszi!
Amikor kellett volna, akkor nem volt őszinte hozzám! Pedig kérdeztem tőle hogy most akkor mit szeretne? Vannak érzései? Csak szimpátia van, érzelmek nincsenek, ez volt a valasz, aztám mégis több lett éreztem de tagadta!! Hát ha nem volt őszinte, akkor sajnálom.
Ezekben a nőkben valami nagyon el van pattanva vagy törve. Sokat adnék érte ha valaki szállítana itt egy ténylegesen érthető magyarázatot, mert hatalmas rejtély számomra is az egész. És kissé hasonló cipőben jártam én is. Most készülök végleg elbúcsúzni tőle, és a leggázabb hogy még mindig csak találgatni tudok, hogy mi lehetett a valódi baj amiért ilyen játszmába rángatott.
Egyébként az én legprózaibb magyarázatom némi enyhébb borderline, de hogy minimum kötődési zavar múltbéli traumák miatt, abban biztos vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!