Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Elmondjam neki, hogy beleszere...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam neki, hogy beleszerettem?

Figyelt kérdés
Beleszerettem az egyik nő barátomba. 30asok vagyunk,mindketten függetlenek, hasonlóan gondolkodunk sok mindenről, nagyon jól kijövünk. Én már csak rá tudok gonndolni mindig, de nem tudom, hogy mondjam el ezt neki, meg eléggé visszatart az is, hogy minden téren elveszíthetem, ha bevallom mit érzek. Mi lenne a megfelelő lépés ebben a helyzetben?

2023. nov. 27. 21:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Megmondod neki őszintén
2023. nov. 27. 21:11
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Miért titkolnád?
2023. nov. 27. 21:11
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy vagyok vele mindig, hogy ha szerelmet be kell vallani akkor a másik nem érzi. Mert különben jönne magától. Miért akarod bevallani?
2023. nov. 27. 21:13
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Valld be. Jobb a biztos nem a bizonytalan talánnál.
2023. nov. 27. 21:14
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha ő nem adott rá utalásokat, hogy többet érez fölösleges.
2023. nov. 27. 21:19
 6/14 A kérdező kommentje:

3.

Mert már nem tudom meddig bírom még magamban tartani, és általában mindenkivel őszinte vagyok.

Apróbb célozgatások egyébként voltak már mindkettőnktől, és úgy gondolom férfiként nekem kellene lépni először, csak tartok tőle, hogy én értek félre mindent, és ezzel akkor lerombolnám a jelenlegi kapcsolatunkat is.

2023. nov. 27. 21:23
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Milyen jeleket adott úgymond, magától tette vagy folytatta amit elkezdtél, mondott olyasmit, hogy jó pasi vagy, megbecsülne barátnő szerepében?
2023. nov. 27. 21:27
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
6 - Ha nem mondod el, akkor biztosan tönkremegy a jelenlegi kapcsolatotok.
2023. nov. 27. 21:58
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Aki mer az nyer...vagy veszít...,de legalább megpróbálta. A legjobb férfi barátommal mindig is kerülgettük egymást ,apróbb pikánsabb poénok stb. elég mély kapcsolat volt,mert pelenkás korunk óta ismerjük egymást. Együtt nőttünk fel. Egyikőnk sem mert lépni...féltettük a barátságunkat. Most itt vagyunk 30 évesen mindketten házason gyerekekkel teljesen szerelmesen úgy,hogy inkább már nem is találkozunk,hogy ne kavarjuk fel egymás életét. Ő sem mert lépni és én sem...most meg már nem lehet. Tiszteljük annyira a házastársainkat,hogy nem megyünk félre illetve nem szeretném,hogy a lányom csonka családban nőne fel. Meg vagyunk lőve,de mi csináltuk ezt saját magunknak.
2023. nov. 27. 22:44
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Mióta vagytok barátok?
2023. nov. 28. 02:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!