Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40-50 eves ferfiak Ha szerelmesek lesztek ennyi idosen akkor ereztek meg pillangokat a hasatokban?
Figyelt kérdés
2023. nov. 24. 20:10
1/18 anonim válasza:
A gyomromat érzem a hasamban meg a vacsorámat leginkább.
2/18 anonim válasza:
Puffadok meg jó nagy öblösen recsegőseget fingok olyankor.
3/18 anonim válasza:
Manapság inkább a lumbágót és az isiázt érzem, kiscsillag.
F45
5/18 anonim válasza:
Én már csak azt szeretem ha 15 centivel lejjebb érzek pillangókat.
7/18 anonim válasza:
Csodálatos vagy 6-os, végre egy Igazi Férfi!!
9/18 anonim válasza:
Hagyjuk már! 40-50 éves férfinak vannak már tapasztalatai. Ha én magamból indulok ki, a szerelem kizárva, csak és kizárólag az eszemmel döntenék. Ebből kifolyólag az együttélés kizárva, csak is alkalmi találkozgatós, szabadidős partnert keresnék. Alapja a szex lenne, enélkül részemről tárgytalan.
Miért is? Mert egy szexmentes házasságban éltem, ahol kerülgetnem kellett a végtelenül unalmas feleségemet. Nem, nem, nem hiszek a bomba nő mítoszában, nem is keresem. Háztartásban jó vagyok, nem kell rám főzni, mosni, nem kell rólam gondoskodni egy nőnek. Elvárásaim sincsenek, nem keresek magam mellé pótanyukát, házvezetőnőt, cselédet.
10/18 anonim válasza:
Aki nem olyan megkeseredett, befásult, mint pl. #9, az igen, érezhet akár még intenzívebb szerelmet is, mint tini korában.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!