Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még ilyen önzetlen igaz szerelmek vagy csak a mesékben, filmekben?
Netflixen van egy nagyon szép sorozat "A nulláról kezdve".
Tényleg az igaz szerelmet mutatja be, ami talán nem is létezik, ahol igazi lemondás önzetlenség van, azaz a feltétel nélküli adás. Igen a nő lemondott az anyaságról az szerelme miatt. Igen ápolja a haláláig rákos férjét, úgy hogy valószínűleg hosszú ideig szex sem volt a kezelések miatt, mert ő érte él és ő van neki csak a szívében...
Az én fejemben létezik, de az exeim szerint nem... mivel 2 ember kell hozzá, így kicsit nehéz megvalósítani. :D PEdig én tényleg szeretném az illetőt, de hát ha a másik erre nincs rászorulva, akkor így jártam.
Ezért szeretem szívesen olvasgatni a párkapcsolati erőszakról szóló cikkeket. Miért őt választotta a nő? Ilyen jó volt? Régebben még nem verte laposra? Mitől változott meg? Hogyan lehetséges? Az erőszakos pasinak van nője, nekem nincs? Akkor megérdemlik.
Nem néztem meg a trailert, én egy nőről tudok, aki előtt emelem kalapom és valami emberfeletti az amit tesz most már lassan 7 éve.
A férje (most olyan 40 körüli a faszi) motorbalesetet szenvedett, megcsúszott 70-nel a kanyarban és fejjel neki a szalagkorlátnak. Deréktól lefelé lebénult, a napjait egy ágyban tölti, pelenkázni kell, fürdetni, stb. Tehát eléggé ápolásra szorul.
A felesége dolgozik valami egyetemen mint valami előadó, hétvégente megy kocsmában melózik mint pultos. És olyan vidámság süt róla, hogy el sem hinnéd. Ő ápolja ezek mellett nap mint nap a férjét.
Most aztán hogy a nőnek van-e a férje mellett néha valaki azt nem tudom, de azt igen, hogy évek óta kitartóan gondozza és ápolja a férjét, több éve már.
A nők 6szor nagyobb gyakorisággal maradnak a rákos/halálos beteg társukkal, mint a férfiak, szóval ez a nő messze nincs egyedül. Sok ilyen nő van a való életben.
Bár számomra nem attól igazi és szép egy szerelem, hogy mennyi sz@rt kell kiállnia az egyik félnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!