Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire ciki, ha egy 17 évesbe vagyok szerelmes, 24 évesen?
Figyelt kérdés
Úgy kezdődött, hogy leszólított engem kerékpározás közben beszélgetni. És időnkén újra találkoztunk és beszélgettünk, de egyáltalán nem komolyodott el ez az ismeretség, csak beszélgetni akart, számomra mai napig ismeretlen okból kifolyólag. Körülbelül 1 év után, egyszer megkérdezte az elérhetőségeim, és beszéltünk is néhány szót emailben. Az email címe miatt kiderült, hogy nem is az igazi nevén mutatkozott be nekem, mert állítása szerint félt tőlem. Viszont akkor miért szólított le, miért akart velem beszélni ha félt tőlem? Aztán nem írt többet, furcsa mód azt állította, hogy elromlott az emailje. Viszont mondta, hogy jelöljem be Facebookon, amit én meg is tettem, és ugyan elfogadta a jelölésem, de továbra sem írt semmit Facebookon sem. Ugyanakkor kerékpározás közben továbbra is leszólított, viszont a beszélgetéseinkben már egyáltalán semmit nem osztott meg magáról. Eleinte még elárúlt magáról ezt, azt, de aztán, ha próbáltam kérdezni róla valamit, akkor valami ügyes női fifikával vissza terelte rám a témát. Mindig rólam kérdezősködött, de valahogy mindig úgy éreztem, hogy valójában csak a rólam szóló pletykákra akar megerősítést kapni. Mivel, már nem éreztem őszintének a beszélgetéseinket, folyamatosan azt éreztem, hogy csak a nevetség tárgya lehetek neki, ezért többet nem mentem oda hozzá beszélgetni, hiába hívott. És igazából, nem mondom, hogy megbántam, hogy megszakítottam vele a kapcsolatot, de még mindig rá gondolok. Nem tudom miért, de elég sokszor rá gondolok, és nem tudom elfelejteni, nem tudom kiverni a fejemből. És olyanokra gondolok, hogy mi lenne, ha például összejönnénk, és nem csak szexuálisan, hanem mint egy pár. Meg elég talpra esetnek tűnik, én meg elég teszetosza vagyok. Szóval, időnként ilyenre is gondolok, hogy házasok vagyunk gyerekkel, hogy együtt öregszünk meg, meg minden. De az igazság az, hogy túl nagynak vélem a köztünk lévő korkülönbséget, ami miatt nem is merek kezdeményezni, meg félek is, hogy baj lehet belőle. Meg nem tudom, hogy ő mit is szeretne tőlem, és nem akarok kelemetlenséget, se neki, se magamnak.2023. nov. 10. 19:25
1/6 anonim válasza:
Nem ciki, bár nem értem az érzéseid alapját, hogy mi váltotta ki a szerelmet. Eléggé úgy tűnik, hogy csak kedvtelésből tart, ha napokig nem érdekled meg egyebek..
2/6 Laylah válasza:
17 voltam (2 hónap híján 18), mikor összejöttem az első pasimmal, aki akkor 24 volt. Nem éreztem, hogy ebben bármi probléma lenne, környezetemben sem szólt érte senki. Nem mintha érdekelt volna :D
3/6 anonim válasza:
En sem ertem miert van az , hogy egyes nok felnek adott ferfiakyol amig nem ismerik. Van akinek komor a tekintete talan erre gondoltam, vagy verfagyaszto a kisugarzasa.
4/6 anonim válasza:
Tehát 24 évesen baromira megdugnád a 17 éves lányt, amit te szerelemnek gondolsz?
5/6 anonim válasza:
4. A 17 eves elegge nagy lany mar fejlett es logikus gondolatmenettel, es a torveny ugyan ugy bunteti ha az megszegi.
6/6 anonim válasza:
Fülig belezúgtál a lányba, ha még most is sokat gondolsz rá. Szerintem a krkülönbség egyáltalán nem vészes, ez belefér, egyre kevésbé lesz látványos. Lehet adhatnál neki még egy esélyt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!