Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha egy férfi sokszor megsimoga...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi sokszor megsimogatja az arcom pedig màr évek óta ismer,és előtte nem tette, és azt mondja,ha 15 évvel előbb találkozunk vagy most 15 évvel fiatalabb lenne,és amikor véget vet a találkozásainknak azt mondja "bevonódtam érzelmileg",tehát?

Figyelt kérdés
Ezen kívül van egy barátom, aki szerelmet vallott konkrétan, és kb úgy nézett rám, mint a kérdésben szereplő férfi.Felhoztam ezt a kérdésben szereplő illetőnek, és nem válaszolt rá semmit.Sem élőben, sem telefonon, mert kétszer is felhoztam neki ezt.És ez a barátom, aki szerelmet vallott is simogatta az arcom, illetve egy olyan férfi simogatta még meg az arcom, aki együttélést ajánlott, pedig nem régóta ismertem.Más férfiak nem szokták simogatni az arcom,csak ők hárman.Mit gondoltok?

2023. nov. 3. 18:54
1 2 3 4 5
 11/47 A kérdező kommentje:

21:11

Ennek akkor lenne értelme, amit írsz, ha meg akart volna b.szni.Vagy, ha ezt azelőtt mondta volna mielőtt ez megtörténik.Így nem sok realitása van ennek.Nem kellett volna, hogy mondja.

Mondok neked valamit.Ha fiatalabb lenne szülnék neki.Akkor részemről is csak a szexről szól?Csak azért állítom ezt, mert szexelni akarok vele?Na ugye.Remélem érted a példámon keresztül, hogy mire gondolok esetében.

2023. nov. 3. 22:27
 12/47 anonim ***** válasza:
64%

Ha valaki érti,akkor én értem.

Groteszk módon életem egyik legnagyobb ex-szerelme pont tizenhét évvel idősebb nálam,az utolsó nagy szerelem szintén.

Ma már mindkettő csak múlt,ők is ezekkel a ha meg de kötőszavakkal dobálózva tűntek el az életemből,ám néha azért felbukkannának némi szex reményében.Természetesen nálam ez régen nem nyerő.

Pedig voltak ott könnyes szerelmi vallomások meg egyebek,közösen rendeztük be gyakorlatilag majdnem a fél lakást.Én pedig szültem volna,igen.

Mire mentem ezzel az egésszel?

Szépen hangzott,elmúlt és nem miattam...Nyilván ezek fényében megérted,miért intelek óvatosságra.Persze a te döntésed,a te életed!Amondó vagyok,légy nagyon boldog,de mindhárommal vigyázz!!!...

2023. nov. 3. 23:32
 13/47 A kérdező kommentje:
Lehet esetedben a szex reményében mondták, de náluk sosem volt szex, csók sem, szóval egyáltalán nem kellett volna ezt felhoznia, hogy "ha..." .
2023. nov. 3. 23:55
 14/47 A kérdező kommentje:

*nálunk

És felajánlottam szexeljünk, ő nem akarta.De a hangján hallottam akarja.Csak azt mondta más szavakkal de a lényeg ez volt, hogy nem lenne tisztességes, ha megcsalná a feleségét.

2023. nov. 3. 23:56
 15/47 anonim ***** válasza:
97%
Érezni érezhet valamit (rajongás-fellángolás, szexuális vágy) nyugodtan, de nem hiszem hogy ez szerelem lenne. Úgy gondolom én személy szerint hogyha arról lenne szó elvált volna és együtt lennétek. Mert akkor még 100 gyerek/hitel stb. se fog vissza annyira nem hallasz, nem látsz.
2023. nov. 5. 09:48
 16/47 A kérdező kommentje:

09:48

Azért ennél vannak megfontoltabb személyiségek is.Valaki nem válik csak úgy el, főleg 15-20-25 év házasság után.Világosan megmondta második válást nem akar.

Valamiért csak elköszönt végleg, és azt mondta ilyen még nem történt vele, bevonódott érzelmileg.Na most te sem hiheted el az elmúlt 18-20 évben egyetlen nőhöz sem vonzódott a feleségén kívül... Meg az szerintem nem érzelmi bevonódás, szerintem az érzelmi bevonódás mélyebb egy kis vonzalomnál, pillanatnyi fellángolásnál.

Ja, és a rajongás szerintem valamilyen szinten a szerelem része, szóval fura, amit írtál.😄

2023. nov. 5. 10:11
 17/47 anonim ***** válasza:
77%

A rajongás/fellángolás LEHET a szerelem része. Azért fellángolás mert nem tart olyan sokáig mint a szerelem.

Te honnan tudod hogy te vagy az első nő, akit elutasított ha már azzal védekezel, hogy házassága mellett mások iránt érzett ezt azt többször?

Legyen én tőlem szerelmes beléd, engem nem zavar csak a véleményem írtam le. Nyugodtan kellesd is magad mindhárom pasasnak ha úgy érzed. Legalább megszabadulnak a feleségek tőlük remélhetőleg.

Azt kérdezted, hogy miért olyan amilyen. Na szerintem az az oka.

Nem kell mindjárt a válaszolók fejét rögtön leharapni.

A frusztrációdat vezesd le másképp!

2023. nov. 5. 10:23
 18/47 A kérdező kommentje:

"Te honnan tudod hogy te vagy az első nő, akit elutasított ha már azzal védekezel, hogy házassága mellett mások iránt érzett ezt azt többször?"

Reménytelen vagy, még olvasni sem tudsz.De másold csak ki ezt hol olvastad.Nem vagy egy éles kés az biztos.😆

A fellángolás mióta a szerelem része?Nagyon el vagy tájolva.😄 A szerelemnek van egy olyan pillére, hogy rajongunk a másikért, de a fellángolás minden csak nem szerelem és nem is köthető a szerelemhez.Kevered nagyon a dolgokat.😅

2023. nov. 5. 11:24
 19/47 A kérdező kommentje:

Azért írtam nyilván nem én voltam az egyetlen, akihez vonzódott 18-20 év alatt, mert azt mondta "ILYEN MÉG NEM TÖRTÉNT VELEM, BEVONÓDTAM ÉRZELMILEG", ergo ez nem fellángolás/szexuális vágy volt minden bizonnyal.

Tanulj meg olvasni javaslom.😉

2023. nov. 5. 11:26
 20/47 A kérdező kommentje:
Egyébként már elutasított pár nőt, mesélte még régebben.Csak, hogy nekem mondta ezt, hogy "még sosem fordult elő ilyen velem, bevonódtam érzelmileg".Vagy "sosem történt", már nem emlékszem melyikkel fejezte ki.De ezt mondta a lényeg ez, a tartalom.😉
2023. nov. 5. 11:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!