Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy lány hogy tud kitörni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lány hogy tud kitörni a szürke kisegér szerepből?

Figyelt kérdés
Eljár bulizni a barátnőivel akik jó csajok és persze mindenki nekik udvarol. Ő mintha ott se lenne. De ha egyedül van akkor sem kelti fel senki érdeklődését mert olyan átlagos…
2023. nov. 3. 09:24
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
A barátnőidtől kérj segítséget, mégis ők ismernek téged! De pl.: öltözködj úgy ahogy ők, adj jeleket ha valaki tetszik stb.
2023. nov. 3. 09:48
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem az öltözködésen múlik, hanem a személyiségen. Valaki vagy érdekes, vagy unalmas.
2023. nov. 3. 10:40
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos, hogy muszáj feltűnősködni, előfordulhat, hogy valakinek pont a háttérben meghúzódó, csendes lány tetszik.
2023. nov. 3. 11:12
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Küldj képet! Szerintem nem vagy te se szürke sem pedig kisegér!
2023. nov. 3. 11:12
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy. 2-es jót írt, kiemelném, hogy ez >90%-ban VELESZÜLETETT személyiségtípus, nem ilyenné formálta az önbizalomhiány vagy különböző traumák, amiket nagy divat minden hasonló esetre ráhúzni. Márpedig aki ilyen, az nem fog tudni 180°-ot fordulni. Tapasztalat, én is ilyen voltam 5 évesen is, 15 évesen is, 25 évesen is, meg most, nem egészen 3 évre a 35-től is, csak nyilván 5 évesen még nem volt téma, hogy ez partnertalálási problémát okoz. Bár ha azt vesszük, már az oviban is leszartak a fiúk, nem úgy, mint a szép és érdekes kislányokat a csoportból.
2023. nov. 3. 11:22
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én a szürke kisegeret vettem feleségül a nagy partiarc csajok meg még mindig buliba járnak. Senkinek nem kellenek, max 1-2 menetre.
2023. nov. 3. 11:28
 7/8 anonim válasza:
Budapesti vagy?
2023. nov. 3. 11:34
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Önbizalom a kulcs! Sportolj, táplálkozz egészségesen, tudd, hogy mit akarsz elérni és küzdj érte a végsőkig!👍😎 Kapcsolat, férj a cél? Adj bele mindent, mozogj olyan közegben, ami érdekel! Találd meg a saját stílusod, és hidd el a társ is rád talál... 🤗🙏 33/N

2023. nov. 3. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!