Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek előfordulhat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek előfordulhat, hogy két embert, akik egykoron egy párt alkottak, az élet újra összehoz és ismét szerelembe esnek?

Figyelt kérdés

Sokan azt mondják, hogy ha a szerelem egyszer elmúlt / a láng kialudt, akkor azt már nem lehet többé visszahozni. Egyetértetek ezzel a gondolattal?

Volt már esetleg részetek olyanban / láttatok -e már olyat az ismerőseitek körében, hogy egy pár szétment, az élet azonban néhány hónap/év után újra összesodorta őket és ismét egymásra találtak? Hiszen az emberek (jó esetben) folyton változnak, így én elképzelhetőnek tartom, hogy ami egy adott életszakaszban nem működött, az egy másikban viszont simán működhet. Ilyenformán szinte mintha két új ember szeretne egymásba.

2023. nov. 2. 22:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Kizárt dolog, megismertem valamilyennek a pasit,és akkoris ha évek telnek el, az alap személyisége nem fog változni.Maximum ha ragaszkodik az egyik fél a másikhoz, ígérgeti hogy megváltozik a kedvéért de csakis az ő kedvéért hogy vele maradjon, nem a SAJÁTJA miatt🤔☹️Mit gondolsz meddig tart az ilyen kapcsolat?
2023. nov. 3. 08:06
 12/15 anonim ***** válasza:
Abba esel bele akibol ki sem estel.. ez ennyire egyszeru.
2023. nov. 3. 10:38
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Nálam ha elmúlik a szerelem akkor azt már soha semmi nem hozza vissza. De láttam már példát az ellenkezőjére is, nem vitatom a létjogosultságát. Mások vagyunk, máshogy kötődünk, nem mindenkinél van ez ugyanúgy.
2023. nov. 3. 12:06
 14/15 anonim ***** válasza:

Nálunk nagyon kirívó esettel történt ilyen, tehát valójában nem teljesen mérvadó átlagos esetek mellé. Bár ellenben példamutatók lehetünk, hogy a legnagyobb bajokon is átküzdöttünk.

Páromat egy rosszakaró és vele együtt komplett társaság szakította el, alapvetően volt enyhe (nárcisztikus) viselkedési problémája egy rossz gyógyszertől, ezt kihasználták, ellenem uszította egy mocsok bosszúból valamiért, elrángatott hozzá egyéb ismerősöket, párom konkrétan paranoid skizofrén őrültként kezdett viselkedett ellenem, nem is szakított konkrétan és csak eltűnt. Én tudtam, hogy nem önmaga és nem tenne ilyet. 2 éven át küzdöttem érte, 2 év alatt tisztult ki belőle minden, bűnbánattal tért vissza, a társaságot elhagyta, egyiküket feljelentettem és én nyertem abban is. Bepótolás miatt be is költözött hozzám és vonakodva elfogadtam. (Eredetileg 2 évvel ezelőtt összeköltöztünk volna.) Bár volt két durva balhénk és kis hullámban előjött egy rosszabb oldal, de végül minden teljesen helyrejött. Sőt: most már hetektől kezdve egyre jobb a kapcsolatunk. Sokkal jobb, mint az elmarás előtti eredeti periódusunkban.

Az egészben elvileg okkultizmus is közrejátszott, a hirtelen paranoid skizofréniát még a gyógyszerrel sem támasztották alá kórházi ismerőseim, én is ilyen irányba fordultam segítségért, párom őrülten nem hitte el a gondot és nem fordult orvoshoz. Igazából mindenkinek ő ócsárolt engem bolondnak és most minden ismerősénél borult a bili. Mármint mindenki kiakadt, hogy nem én voltam bolond. Úgyhogy nem egyszerű élettörténet és ennél jobban párkapcsolati témakörben nem megyek bele.

Egyébként velem nem lehet b***akodni és ezzel is bebizonyítottam. Amit akarok, azt megkapom. Akár gyötrelmes 2 év, akár nem.

2023. nov. 9. 09:47
 15/15 anonim ***** válasza:
V.sz.l. azért is sokkal jobb a kapcsolatunk, mert megharcoltunk ezzel és mélyen tisztel-becsül engem. Átéltünk egy olyan traumát és olyanból tért vissza, ami rettentően ritka.
2023. nov. 9. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!