Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ebben a helyzetben ??
Házas vagyok immáron 5 éve. A feleségem szeretem, azonban nem vagyok egy hullámhosszon.
Képbe jött réges-rég egy másik nő, aki szintén házas.
Én ezzel a nővel húztam egy határt, haverok lettünk, azonban a feleségem nem kultiválta ezért megszakítottam vele a kapcsolatot és a házasságom mellett voksoltam.
A házasságom azóta nem jobb. Elég sokat vitázunk, ő nem hajlandó velem külön élni, a szüleivel kell lakjunk, mert ha elkoltozunk drága. Ezen megy a vita mert én már saját lábon akarok lenni és nem mással.
A másik nő pedig utal engem. Elmondása szerint. Ettől függetlenül néha néha beszélünk, egy helyen van a telephely ahol melózni szoktam az ő munkahelyével. Egyszer már eljátszotta, miután össze vesztünk és a házasságom választottam, hogy egy hétig hitegetett, majd mondta váljunk el. Mikor én komolyan rajta voltam hogy vele legyek akkor közölte csak átb.szott.
Utána megint nem beszéltünk egy darabig.
Én nekem egész nap rajta jár az agyam. Folyamatosan. Elemi szinten akarom őt. Ma beszéltünk és megint elkezdte, hogy ő neki tegnap egész nap a fejében jártam meg a nagy dumák.
Beszélgettünk és közöltem vele, hogy én nem tudnék neki ártani, hiába is hiszi azt. ( sok titkát tudom )
Erre közölte, hogy erre majd emlékeztet ha úgy alakul a helyzet.
Kérdeztem mire gondol, mire nem válaszolt.
Igazából az van , hogy folyamatosan rajta kattogok, kicsit talán azt érzem ő is ebben a cipőben jár. Azt érzem vele kéne lennem ő az igazi de félek tőle. Nagyon. Szerintem megint csak át akar ..szni.
Közben itt a házasságom is, amit nem tudok megmenteni hiszen fejben n3m vagyok itthon. A feleségemet se érdekli ez az egész már. Úgy látom ő is lépne de nem akar.
Az lenne a legjobb ha mindenkit hagynék. A feleségem idejét se rabolnam és a sajátom sem ezzel a másikkal.
De nem tudom megtenni. Nem tudom elfelejteni ezt a nőt és a feleségem sem. Mintha két ember volnék.
Ne kövezzetek nagyon meg.
Tanácsokat szeretnék
"Az lenne a legjobb ha mindenkit hagynék. A feleségem idejét se rabolnam és a sajátom sem ezzel a másikkal."
Így van, ez a legkézenfekvőbb megoldás. De mivelhogy a másik nő számodra egy trófea lenne és egy menekülési útvonal így hozzá ragaszkodsz fölöslegesen hiába tudod hogy csak bolonddá tesz. Mégha komolyan is venné a helyzetet akkor se lennétek boldogok soha a rossz házasságok miatt. Azokat ki kéne heverni. Csak aztán összejönni. Persze ő úgyse gondolja komolyan az egészet szóval kár belefogni ő vele bármibe is. Teljesen új személlyel kellene ismerkedni, kapcsolatban lenned.
Tökikém:
1, növessz megélhetést.
2, hagyd mindkét nőt.
3, mindenkinek igaza van ebben a helyzetben.
Engem meg kérdezgetnek a rokonok hogy miért nem akarok megházasodni.. 😅
HÁT EZÉRT!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!