Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Volt már részetek szalmaláng...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már részetek szalmaláng szerelemben? Mennyi idő után derült ki, hogy ez az egész amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan el is ment? Hogyan zajlott az egész?

Figyelt kérdés

2023. nov. 1. 10:28
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szalmaláng? Életemben nem hallottam ezt a kifejezést, de ellopom.

Fellángolást értesz? Pár hét - 1 év. Rájössz, hogy mégse "szereted" az illetőt.

2023. nov. 1. 10:35
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

A szalmaláng kifejezést még én se hallottam.

Egyébként 1-3 hónap. Megismertem az igazi arcát. Nem tetszett a kapcsolathoz való hozzáállás, bunkó lett, korlátozó. Nálam vízválasztó a másik élettere is. Ha koszban, kuplerájban él akkor instant bann.

2023. nov. 1. 11:05
 3/4 A kérdező kommentje:
És egészen addig úgy tűnt, hogy minden a legnagyobb rendben van vele és teljesen összeilletek?
2023. nov. 1. 11:41
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

#2 vagyok.

Az egész 'kapcsolat' 2 hetet ölelt fel. A 3. randinkon közölte hogy költözzek hozzá, adjam el a kocsim, és váltsak munkát. 😂 Megsértődött amikor nemet mondtam. Még találkoztunk kb 2x , aztán hamar leoffoltam a hapsit.

2023. nov. 1. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!