Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez szalmaláng vagy az első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez szalmaláng vagy az első igazi szerelem?

Figyelt kérdés

14 éves vagyok. Már voltam egyszer szerelmes de azt hiszem, az csak plátói volt.

Most viszont érzek valami mást. Kb. fél éve megismertem egy jóval idősebb férfit. Nyilvános helyen, ahol több hasonló ember megfordul mint én. Azóta próbálok a közelébe férkőzni újra. Rengeteg kudarc volt, sőt azt hiszem eddig csak az.

De állandóan hajt valami hogy megpróbáljam valahogy máshogy, más eszközökkel. Érzem hogy teljesen szerelmes vagyok belé tiszta szívemből és nem tudnám elfelejteni könnyen. Mindig belép valami krach, és az a BIZONYOS nap eltolódik. A próbálkozásaim eddig kudarcba fulladtak, mégis eszembe jut valami más. Valami más dolog ahogy következőképp meg tudom valósítani az álmomat. Fél éve küszködöm, és mostanra úgy érzem hogy minden megvan amire szükségem lesz hogy mellette legyek. Időpont, helyszín, terv. Ha eddig minden próbálkozásom nem sikerült, akkor azt a sors akarta? Tehát hogy minden kidolgozás pontos legyen, és ne csússzon be hiba, mert csak így lesz teljes az álmom? De ezt ő nem tudja. Neki csak ugyanaz a lány vagyok mint minden másik.(Az hogy mivel foglalkozik, meg hogy találkoztunk az titok) Vagy hagyjam abba, mert nem ez az? Szerintetek ez az első igazi szerelem?

2011. márc. 30. 19:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem az.Bocsi.:( Egy igazi szerelemhez több kell. De a te életed,te döntöd el,hogy alakuljon.
2011. márc. 30. 19:16
 2/6 anonim ***** válasza:

Az első igazi szerelem akkor lesz az életedben, amikor mind a ketten szeretni fogjátok egymást és nem pedig csak görcsölsz valakiért, aki a létezésedről sem tud.

Hozzáteszem, és ne haragudj meg ezért, ha te 14 éves vagy és azt írod, hogy a ez egy férfi, akkor én nem erőltetném a dolgot. Próbálj meg valakit a saját korosztályodból kereseni. Csupán a te érdekedben. A te korodban még mást kell, hogy jelentsen a szerelem, mint egy férfi korában.

2011. márc. 30. 19:20
 3/6 anonim ***** válasza:
A szerelem két emberé. Egyoldalú szerelem már nem szerelem, szerintem. Az vonzalom, ragaszkodás.
2011. márc. 30. 19:25
 4/6 anonim ***** válasza:
44%

Olvassátok már el újra, szerintetek ezt egy 14 éves irta?!?

Nem tudom mi a célja ennek a feltünően sok 'szerepjátékos' kérdésnek (még az is lehet hogy semmi rossz), de azért mielött valaki privátba keveredne egy ilyen vagy hasonló témában nem árt ha még egyszer átgondolja a dolgot.

2011. márc. 30. 19:27
 5/6 A kérdező kommentje:

Nem sokkal idősebb nálam. 18 éves, azért már férfi.

Egy késői kiránduláson ismerkesdtem meg vele.

Azért kérdeztem, mert hasonló érzést még nem éreztem!

2011. márc. 31. 13:48
 6/6 A kérdező kommentje:
Mégse titok!
2011. márc. 31. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!