Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerelem első látásra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelem első látásra?

Figyelt kérdés

szóval több kérdésem is lenne, de egybefoglalom :D

van egy szőke, kék szemű srác (oszt.társ)

a télen járt a barátnőmmel, de durva lett a vége, a csaj azóta utálja: kérüli stb.

kb. egy hónapja kirándulni voltunk, és ott a csaj megkért h. kérdezzem meg haragszik-e rá...

épp mentünk a hegytetőre, mikor végre odamentem hozzá..

ránéztem, s ő is rám, hát az a pillanat.. áwwh.. csodás volt... mélyen egymás szemébe néztünk... aztán én elkezdtem vele kicsit dumálni, és észre sem vettük, már vissza is értünk a házhoz...

ott is rengeteget beszélgettünk... a csaj kérését el is felejtettem :-S

na de este nagyon durva volt :'(

az egyik csaj (az "exe") mondta hogy nagyon tetszik neki erre a Srác azt mondta hogy akkor járjanak...

este csak néha fogták egymás kezét, de legtöbbször külön voltak, én a Sráccal beszélgettem, a csaj pedig ott mittoménmit csinált...

de amikor néha elvonultam a másik szobába... nagyon sírtam.. azt hittem kellek neki.. erre meg jár a másik csajjal :'( :'( :'(

szerencsére a kirándulás után rögtön szakított vele (szerencsére, nagy járás volt!)...

azóta szinte minden nap elkísér a buszmegállóig, rengeteget beszélgetünk, ha az óra máshol van, mindig megvár, nagyon udvarias stb.

nem tudom ezt minek vehetem... az osztály egyik legmenőbb fiúja, és pedig nem vagyok valami szép.. nem tudom hogyan kezeljem a helyzetet.. soha senkim nem volt még.. és ami a legjobban boldogít, hogy nem úgy kezel mint a többiek, hanem nőként néz rám...

és összességében:

ezt lehet-e "szerelem első látásra"-nak nevezni?

mit tudnék tenni, hogy kiderítsem tényleg bejövök-e neki?

ha igen, akkor mit tehetnék annak érdekében, hogy összejöjjünk?

a válaszokat előre is köszii :)

14/L

2011. ápr. 12. 15:53
 1/10 anonim ***** válasza:

Szerelmes vagy, de elsö látásra azt jelenti hogy az elsö pillanat mikor megláttad már tudtad hogy közel álltok egymáshoz.

Sajna hiába tetszel neki ha van más rámenösebb akkor könnyen bekerül eléd. Ahogy ö elé is. Pl oda menne hozzád most eggyel idösebb jóképü srác hogy járna veled rögtön igent mondanál.

2011. ápr. 12. 16:01
 2/10 A kérdező kommentje:

azért nevezném én ezt úgy, mert azelőtt szinte soha nem beszéltünk stb.

nem vagyok könnyűvérű hidd el, nem mondanék akárkinek igent...

ja és csak hozzátenném h. azóta szegény Srác minden nap azt magyarázza, h. h. lehetett olyan hülye, hogy járjon azzal csajjal

2011. ápr. 12. 16:36
 3/10 anonim ***** válasza:

Szerintem ez lehet szerelem első látásra.

Sokat beszélgessetek,és majd kialakul több is. Ha úgy érzed megvan a kellő pillanat ,kérdezz rá,hogy bejössz-e neki! :)

2011. ápr. 12. 16:49
 4/10 A kérdező kommentje:
második köszi szépen a választ :)
2011. ápr. 12. 17:02
 5/10 anonim ***** válasza:

Szerintem is nevezhető első látásra szerelemnek. A leírtak alapján azt gondolom, hogy tetszel neki. Ha körülnézel nem minden fiú vár meg egy lányt óra után, nem kísérik el az összes lányt, nem mindegyik udvarias, stb. Talán már Te is tudod a választ, hogy bejössz neki, csak lehet, hogy nem mered bevallani magadnak. :-)

Beszélgess vele sokat, és ha igazán figyelmes vagy akkor észreveszed, hogy mi a pálya. :-)

2011. ápr. 12. 18:14
 6/10 anonim ***** válasza:

hoppá mégse kamaszok témakörbe maradt xD

gyökér

2011. ápr. 12. 19:52
 7/10 A kérdező kommentje:
te meg nagyon kedves^^
2011. ápr. 12. 22:41
 8/10 A kérdező kommentje:
ja és utolsó előtti neked nagyon köszii :) ^^
2011. ápr. 12. 22:43
 9/10 anonim ***** válasza:
ohh fiatalsag...
2011. ápr. 14. 21:34
 10/10 anonim ***** válasza:
Ennek semmi köze nincs a szerelem első látásra-hoz. És elég szánalmas ez a fiú is. De hát látszik a korotokon is. Nem szeretnélek ezért lealacsonyítani mert majdnem annyi vagyok mint ti, de ez mégis az a tipikus 13-14éves dolog.
2011. ápr. 14. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!