Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Akit elhagytak másért, volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akit elhagytak másért, volt hogy az ex próbált utána visszamenni hozzátok?

Figyelt kérdés
"Pozitív" történeteket szeretnék olvasni, mert eléggé magam alatt vagyok a történtek miatt. Meséljetek pozitív történeteket ahol végül a karma dolgozott, és a meglécelt hűtlen akár munkatárssal, ismerőssel, baráttal végül a gerle pár szétment.
2023. okt. 31. 13:07
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Minden kapcsolatom elején megmondtam,akármi miatt lesz vége,nincs újrakezdés.Sem én nem mennék vissza,sem ő nem jöhet vissza.

Mind a három kapcsolatomban -ők hagytak el- vissza akart jönni mind.De nem volt visszaút, még ha sértődtek is.

Egyik gerlepár sincs már egyben,sőt van akik kimondottan megutálták egymást.

Mindezt úgy, soha senkinek nem kívántam rosszat !

2023. okt. 31. 13:09
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha más miatt elhagyna, sőt előtte megcsalna egyáltalán nem várnám vissza, de ha lenne pofája visszakullogni képletesen jól tökön rúgnám minél messzebbre.
2023. okt. 31. 13:10
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem pont ilyen volt.:)

De volt egy nagy szerelemnek hitt valaki akivel mikor "összejöttem" azt hazudta már nincs meg a barátnője. Majd utána hirtelen "kibékültek", és később már csak vetített hogy majd elhagyja mert milyen szar az a kapcsolat stb. A lényeg hogy hosszú idő után végre lezártam, majd megjelent évek elteltével hogy mégis csak én voltam az igazi és hasonlók. :) Persze addigra én már férjhez mentem, nem számított, de azért a sok szenvedés után mégis csak elégtétel volt egy kicsit.

2023. okt. 31. 13:33
 4/5 anonim ***** válasza:
32%
Én megtanultam magamban is keresni a hibát, és ha ők, én történt /történne velem, nem a karmat várnám, hanem felismernem magamban is, hogy miért is lett vége, miért is kellett máshova mennie a páromnak. Ez a te gyogyulosadhoz is hizzatesz majd sokat, csak így kéne gondolkodni. Karorom, es társai nem hagynak majd tovább lépni.
2023. okt. 31. 13:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Az exfeleségem elkezdett gyanusan viselkedni. Késõbb azt mondta, hogy szerelmes lett valakibe. Rà egy hónapra megcsalt egy gyerekkori baràtommal, le is bukott. Kitettem a lakàsból, odaköltözött hozzà. Amikor jött a gyerekekkel talàlkozni egyszer bepróbàlt, hogy nagy hülyeséget csinàlt, meg vàlsàgban voltunk. Mondtam, hogy lett volna màs lehetõségünk, ha közösen döntünk, nem pedig megy tovàbb. Késõbb volt elejtett szavak, hogy veszekedtek a haverral, valami piszlicsàré dolgon. A gyerekeknek azt mondta, hogy azért költöztek össze, mert úgy olcsóbb az albérlet. Ennek öt éve. Együtt vannak, de amikor mellettem élt 6.óràban dolgozott, most 8-ban és màsodàllàsaban is dolgozik aprópénzért. A haver egy lelakott mamahoteles volt, egyszer volt baràtnõje, nem véletlenült élt egyedül. Épp õ volt kéznél, és volt annyira papucs, hogy beleragadt. Én tovàbbléptem. Néha a gyerekek elejtenek egy két szót, hàt cudar a helyzet, beütött a depresszió is. Megérdemlik egymàst. Szétmenni nem tudnak, az exnek pénze nincs, a haverra nem néznek nõk, ìgy nincs több dobàsa egyiknek sem.
2023. okt. 31. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!