Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akit elhagytak másért, volt hogy az ex próbált utána visszamenni hozzátok?
Minden kapcsolatom elején megmondtam,akármi miatt lesz vége,nincs újrakezdés.Sem én nem mennék vissza,sem ő nem jöhet vissza.
Mind a három kapcsolatomban -ők hagytak el- vissza akart jönni mind.De nem volt visszaút, még ha sértődtek is.
Egyik gerlepár sincs már egyben,sőt van akik kimondottan megutálták egymást.
Mindezt úgy, soha senkinek nem kívántam rosszat !
Nekem nem pont ilyen volt.:)
De volt egy nagy szerelemnek hitt valaki akivel mikor "összejöttem" azt hazudta már nincs meg a barátnője. Majd utána hirtelen "kibékültek", és később már csak vetített hogy majd elhagyja mert milyen szar az a kapcsolat stb. A lényeg hogy hosszú idő után végre lezártam, majd megjelent évek elteltével hogy mégis csak én voltam az igazi és hasonlók. :) Persze addigra én már férjhez mentem, nem számított, de azért a sok szenvedés után mégis csak elégtétel volt egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!