Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha olyan sok jól szituált 30-as szingli pasi van, akkor irántam miért nem érdeklődik egyik sem?
Szerintem első körben ez ügyben tudsz változtatni.
Minél több helyen megfordulsz, annál több embert megismersz, és annál nagyobb esélyed van találkozni egy olyan férfival, akivel kölcsönösen tetszetek egymásnak.
De ehhez meg kell tenni az első lépést.
Bipoláris??? Mint személyiségzavar?
Mert akkor megvan a megoldás, nagyon dok 30as szingli van enyhe mentális gondokkal, tehát tök jól elvannak az èletben, van munkájuk, de párkapcsolatra alkalmatlanok.
4: Ezt olvastam itt a gyakorin, hogy "férfitöbblet van" és kígyózó sorokban állnak a kulturált, egyedülálló férfiak.
5: Csak trollkodásból tettem be a bipoláris szót a címkék közé, kíváncsi voltam hány mp alatt csaptok le rá.
6.
Maga a "kérdés" egy trollkodás, egy rossz vicc.
4: A jól szituált azt jelenti, hogy tisztességes, tanult ember, normális családi háttérrel. Én jól szituáltnak tartom magam, de valószínűleg nem nézek ki elég jól, hogy látható legyek a férfiak számára. Ha ez a válaszod a kérdésemre, hogy a külsőm gyenge, akkor elfogadom.
8: Nem trollkodás a kérdés maga, csak a bipoláris címke.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!