Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ez undorító amit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez undorító amit a barátnôm csinál?

Figyelt kérdés

Nem vagyunk együtt régóta, de simán felhív vécézés közben.

Pisi és hosszú dolog közben is.

Egy barátom szerint undorító malac és azt javasolja, hogy mihamarabb váljak el tôle.

Mi a véleményetek? Ez nektek belefér?

2023. okt. 26. 02:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
77%

Milyen langyosvirsli vagy te. Én rendszeresen szoktam a barátnőmme úgy beszélni.

Amugyis kamu kérdés.

2023. okt. 26. 03:56
 2/11 anonim ***** válasza:
84%
Te tudod hogy mi neked az undorító. Ne írj már ki ilyen óvodás szintű kérdést. Minősít téged is.
2023. okt. 26. 05:37
 3/11 anonim ***** válasza:
89%
És szerinted honnan a fszból kéne tudja, hogy te éppen mikor szarsz, hogy akkor véletlenül se telefonáljon rád? Röntgen szemei vannak?
2023. okt. 26. 05:57
 4/11 anonim ***** válasza:
85%
Sz.r kamu a kérdésed.
2023. okt. 26. 06:34
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem úgy érti a kérdező, hogy a barátnője ül a WC-n és úgy hívja fel őt... ergo a kérdező hallja, ahogy pisil a lány vagy kakil (csorgás, csobbanás), vagy csak simán "bejelenti" a csaj, hogy épp mit csinál.
2023. okt. 26. 07:30
 6/11 anonim ***** válasza:
95%
Nyomd ki mikor onnan hív. Miért nem értelmes nőt választasz magadnak?
2023. okt. 26. 07:33
 7/11 anonim ***** válasza:
80%

Képzeld majd ha együtt élsz egy nővel, ők is ugyanúgy szoktak wc-re járni. Döbbenet. :)

Ha ez már most ennyire tabu kérdés számodra, meg se próbálj összeköltözni egyikkel se.

2023. okt. 26. 07:43
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
A párom általában mindig akkor hív ha mosdón vagyok. Teljesen ráèrez mikor zavar🤣 engem már nem zavar, simán pisilek miközben telefonálunk.
2023. okt. 26. 08:15
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Kapásból hülyeség a wc-n felvenni a telót. Ki tud úgy szarni, hogy közben beszélnek hozzá?

[link]

2023. okt. 26. 08:32
 10/11 anonim ***** válasza:
Van, akit ez nem zavar, meg olyan is, akinek egyáltalán nem fér bele. Te döntsd el, téged zavar-e, ne a haverod
2023. okt. 26. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!