Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hol lehet olyan férfit találni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet olyan férfit találni aki nem cselèdet vagy bejárónőt keres kimondatlanul is?

Figyelt kérdés

Hanem elvègzi a házimunka rá eső rèszèt.

30-45 ig ismerkedek ebben a korban mintha nem menne…..

2023. okt. 25. 14:23
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
48%
9. Utána meg sírnak a feministák, hogy a férfiak miatt kell dolgozni a nőknek. Gratulálok!
2023. okt. 26. 08:02
 12/23 anonim ***** válasza:

"Fúrjon fel polcot, javítson meg dolgokat ami egy férfitól elvárható, de minden más az én terepem"

Attól, hogy a házimunkába besegít, még lehet teljes értékű férfi, sőt! Az én párom is mindent megcsinál itthon, legyen szó parkettázásról, festésről, bármilyen barkácsolásról, de a házimunka sem büdös neki. Szerintem egyáltalán nem von le a férfi értékéből, ha néha ő fogja meg a porszívót, amíg én pl. főzök.

2023. okt. 26. 10:03
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Bárhol próbálod keresni, nagyon nehéz, szinte lehetetlen, mert annyira ritka kivételek. Ha !évek! alatt bele is futsz egybe, azzal más miatt nem fogtok passzolni; 150 km-re él, nincs vonzalom, nem kompatibilis a személyiségetek stb.

Én is ebben a korosztályban kerestem harmincas évei elején járó nőként, de feladtam. Mindegyik azt nézi egy nőben a külseje után, hogy mennyire gondoskodó, házias. Hát én semennyire, pont az ellenkezője vagyok, úgyhogy nem tudok megfelelni senkinek.

2023. okt. 26. 10:15
 14/23 anonim ***** válasza:
0%
13. Femcel! Csak tenni kellet volna érte. Kicsi dolgozni magadon, és akkor lenne párod. De nem, helyette csak itt sírsz.
2023. okt. 26. 10:21
 15/23 anonim ***** válasza:
89%
14, nem, nem szeretnék "tenni érte", "dolgozni magamon", ha ez azt jelenti, hogy szépen magamra erőltetni ezt a folyton főző-sütő, takarító, dekoráló, rendezkedő, férfit és gyereket kiszolgáló szerepet. Annyira távol áll mindez tőlem, hogy leírni sem lehet. Ugyanakkor valahol szomorú, hogy ezen múlik...
2023. okt. 26. 10:30
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem, hogy van gyűjtőhelyük. Leginkább talán neveltetés kérdése, meg nyilván előnyös, ha élt már egyedül, mert akkor tudja, milyen fenntartani egy háztartást. De férjem pl azután költözött el, hogy mi összejöztünk, közösen, albérletbe. Első pillanattól nem volt ezzel gond, mert ő otthon is azt látta, hogy mindkét szülő csinál mindent, így számára természetes volt.

#13 nem hiszem, hogy a gondoskodó, vagy a házias olyan rossz tulajdonságok lennének, hogy foggal körömmel küzdeni kelljen ellenük. Számomra pl egy férfiben is szempont volt ez a kettő. Alapjáraton nálunk én főzök, a takarítást felosztjuk... stb, de ha valamelyikünk beteg, vagy baromi húzós időszaka van, akkor gond nélkül ellátja addig a másik a háztartást. Pl nekem a hónap elején volt ilyen időszak, aludni alig volt időm, nem hogy főzni, vagy bármi mást csinálni, szóval férjem csinálta addig. És ugyanezt én is megteszem, ha beteg, plusz főzök olyankor teát neki, elmegyek gyógyszerért, megkérdezem hogy van, ápolgatom... Stb. Ilyen téren nem hiszem, hogy a gondoskodással probléma lenne, ha viszonzott, sőt, alapnak kéne lennie. Ahogy a háziasságnak is, nemtől függetlenül. Elég kiábrándító, amikor valaki nem igényes az otthonára.

2023. okt. 26. 10:40
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
16, szó nincs foggal-körömmel küzdésről ellene, csak épp a magamra erőltetéséről sem. Pl. nekem az, hogy "alapjáraton nálunk én főzök", szóba sem jöhetne, úgy rühellem. Nem fogom magamra kényszeríteni, a saját étkezésem megoldom máshogy, vannak lehetőségek. Ezt viszont semelyik férfi nem hajlandó rosszallás nélkül elfogadni, sőt, elvárják, hogy ha kapcsolatba kerülünk, akkor ne csak a saját, hanem mindkettőnk étkezéséről én gondoskodjak folyamatosan és saját kezűleg. Ugyanígy elfogadhatatlan számukra, hogy az alap minimumra van szorítva a takarítás, ezt a dekorálás (pl. most majd karácsony előtt), rendezkedés vonalat pedig 100%-ban leszarom és kizárom. Milyen nő az ilyen ugye...
2023. okt. 26. 11:05
 18/23 anonim ***** válasza:
34%
15. Szomorú hogy minden azon múlik a nőknek, hogy menyit keresek, meg menyire vagyok hajlandó feladni értűk a saját igényeimet. Dehát ilyen az élet. Én meg pont olyat keresek, aki nem háziasszony akar lenni, meg nem tőlem várja a megoldást mindenre. Dehát ez van, ezek ilyen ritka dolgok manapság.
2023. okt. 26. 11:46
 19/23 anonim ***** válasza:
De akkor mit tudsz beleadni a közösbe? :D a patika test meg fizu részarányosan? Ez kinek elég?
2023. okt. 26. 14:46
 20/23 anonim ***** válasza:
19. Esetleg kölcsönösen tenni bele a kapcsolatba? Mondjuk kedvességet, szeretetet, biztonságot?
2023. okt. 26. 14:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!