Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet olyan férfit találni aki nem cselèdet vagy bejárónőt keres kimondatlanul is?
Hanem elvègzi a házimunka rá eső rèszèt.
30-45 ig ismerkedek ebben a korban mintha nem menne…..
A lakásomban:D
De én fiatalabb vagyok
Akár neten is, legalábbis én ott ismertem meg a párom és számára alapvető, hogy minden házimunkából ugyanúgy kiveszi a részét, mint én. 21 éves volt, amikor elköltözött a mamahotelből, mert azt mondta, hogy a saját lábára szeretne állni és onnantól kezdve tudatosan alakította a jövőjét, spórolt, közben ellátott minden házimunkát és megtanult egyedül élni. 33 éves korára összespórolt annyi pénzt, hogy saját lakást tudott venni. 36 évesek voltunk, amikor megismerkedtünk, mindketten egyedül éltünk, így megtanulhattuk azt, hogy igenis meg kell csinálni. Talán ez is hozzájárult ahhoz, hogy mire összeköltöztünk, teljesen természetes volt, hogy a házimunkát közösen végezzük el. Egyedül a főzés az, ami rám marad, de nem bánom, mert imádok főzni, ő pedig imádja a főztömet.
Sajnos, én is találkoztam a párom előtt egy-két ilyen "pasival" (direkt nem férfit írok, mert a szememben az ilyen nem férfi).
Talán ezért is tudom annyira megbecsülni a párom, hiszen ég és föld a különbség köztük.
Csodálkozom ezen a kérdésen. Mondjuk én mindig is önellátó voltam.
Túl idős vagyok.
F/50
Főzés kivételével megy részemről a többi dolog, és szeretem is végezni.
Így érvényes a verseny a jelentkezők közt? (F41)
Én az ellenoldal vagyok; nőként nem akarok meglátni férfit házimunkai szerepben!
Fúrjon fel polcot, javítson meg dolgokat ami egy férfitól elvárható, de minden más az én terepem. 37/Nő
Hát én fiatalabb vagyok. Külön élek, mindent magamnak csinálok, igaz van 1-2 nap halogatás néha, de minden meg van csinálva, főzök mosok takarítók. Bár azt is látom hogy nagyon nem ez az átlag.
Igazából azt tudom tanácsolni, hogy járj el valahova, ami érdekel is, ott lesz sok férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!