Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig olyan pasikat fogok ki, akiknek minden fontosabb, mint én?
Persze komoly kapcsolat kell, erre heti egy találkozót se tudunk összehozni, a haverok a munka, mindig van vmi kifogás...a másik 40 felett is úgy ugrált, ahogy a szülei fütyültek, a mostanni 26 éves kiadasban ugyanez. Ha valamit tenni kell a kapcsolatért, akkor már megallt a tudomány. És két ugyanilyen egymás után.
Vagy bennem van a hiba? Basszus én nem azt mondom, h ne talalkozonak senkivel csak foglalkozzanak velem is már.
Úgy is ki tudja magát forrni egy kapcsolat ha eleinte szinte csak apro beszélgetések vannak és nem is lényeg a másik csak mint vmi szomszéd vagy kollega, néha pár szó de közben meg zajlik az élet.
És meglepő de ez a sok apró hosszu tavú vagy néha hónapokra is akár megszakadó de ujra feléledő beszélgetesekből is lehet komoly kapcsolat.
Hasonló ahhoz is amikor vki talonokat tarr vagy csak melegen tart jelölteket. De mégsem az hanem csak a maga termeszetességében bontakozik.
Az ilyenek mellett ismerkedj probald másokkal is. Hatha. De ilyen is esélyes amolyan lassú víz partot mos alapon mindenre.
Üdvözlet a túloldalról! Én a nők részéről hiányoltam ugyanezt. 100%-on pörögtem folyton, szórakoztattam, gondoskodtam róla, kerekre nyaltam (szó szerint is), aztán az volt a köszönet, hogy ketten is már több hónapja másokra járogattak rá, engem totál hülyének nézve.
Őszinte szeretetre és törődésre vágyni úgy néz ki, hiú ábránd manapság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!