Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért mindig olyan pasikat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindig olyan pasikat fogok ki, akiknek minden fontosabb, mint én?

Figyelt kérdés

Persze komoly kapcsolat kell, erre heti egy találkozót se tudunk összehozni, a haverok a munka, mindig van vmi kifogás...a másik 40 felett is úgy ugrált, ahogy a szülei fütyültek, a mostanni 26 éves kiadasban ugyanez. Ha valamit tenni kell a kapcsolatért, akkor már megallt a tudomány. És két ugyanilyen egymás után.

Vagy bennem van a hiba? Basszus én nem azt mondom, h ne talalkozonak senkivel csak foglalkozzanak velem is már.

2023. okt. 24. 17:24
 1/6 anonim ***** válasza:
95%
Kettő egymás után még semmi, de öt egymás után már azt jelenti, hogy nem jó helyen ismerkedsz és nem jó személyekkel tehát benned is van hiba.
2023. okt. 24. 17:26
 2/6 anonim ***** válasza:
59%

Úgy is ki tudja magát forrni egy kapcsolat ha eleinte szinte csak apro beszélgetések vannak és nem is lényeg a másik csak mint vmi szomszéd vagy kollega, néha pár szó de közben meg zajlik az élet.

És meglepő de ez a sok apró hosszu tavú vagy néha hónapokra is akár megszakadó de ujra feléledő beszélgetesekből is lehet komoly kapcsolat.

Hasonló ahhoz is amikor vki talonokat tarr vagy csak melegen tart jelölteket. De mégsem az hanem csak a maga termeszetességében bontakozik.

Az ilyenek mellett ismerkedj probald másokkal is. Hatha. De ilyen is esélyes amolyan lassú víz partot mos alapon mindenre.

2023. okt. 24. 17:31
 3/6 anonim ***** válasza:
86%

Üdvözlet a túloldalról! Én a nők részéről hiányoltam ugyanezt. 100%-on pörögtem folyton, szórakoztattam, gondoskodtam róla, kerekre nyaltam (szó szerint is), aztán az volt a köszönet, hogy ketten is már több hónapja másokra járogattak rá, engem totál hülyének nézve.

Őszinte szeretetre és törődésre vágyni úgy néz ki, hiú ábránd manapság.

2023. okt. 24. 17:42
 4/6 anonim ***** válasza:
94%
Csak annyit adj, amennyit kapsz is. A kapcsolat elején érdemes ezt betartani. Később, ha együtt maradtok, nyilván lehet olyan helyzet, amikor átmenetileg felborul az egyensúly, de egy egészséges kapcsolatban nem használja ki az egyik a másikat, nem kényelmesedeik bele a szituációba, hanem örül, ha megkönnyítheti a másik életét, örömet szerezhet neki.
2023. okt. 24. 18:07
 5/6 anonim ***** válasza:
85%
Kell, hogy magadnak is kialakíts egy határt, hogy mennyit engedsz a másiknak. Másrészt pedig ma sok a nem igazán önálló gondolkodású személy.
2023. okt. 24. 18:53
 6/6 anonim ***** válasza:
76%
Ha tényleg "mindig" ez van már-már mintaszerűen, akkor bizony tényleg lehet, hogy tudatalatti dolgok, sémák miatt történik ez. Például ehet, hogy a szüleidnek is hasonló volt a kapcsolata, vagy esetleg gyerekkorodban éltél meg hasonlót, és ezek teremtődnek újra a jelenben is, emiatt vonzóak számodra az olyan férfiak, akiktől nem kapod meg a kellő figyelmet.
2023. okt. 24. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!