Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfordult olyan valakivel, hogy vonzódott a szomszédjához? Esetleg lett is valami belőle?
Nem lett semmi mert a nárci párom szomszédja a srác.
Szóval a párommal baromi rossz kapcsolatunk volt (mivel nárci barom), és nála a szomszédsrác viszont meg teljesen ill rengeteg mindenben olyan mint én.(csendesebb típus aki nehezen halad az életben, amolyan "elanyátlanodottabb", egymás sorstársai is lehettünk volna hogy összefogunk es ketten könnyebb, egy rakat perspektíva volt az egészben)
Viszont a nárci párom miatt rám se mert nézni eleve, hozzám se mert szólni (ellenben más pasikat az se zavar ha egy nőnek barátja van akkor is nyomul, ebbol.is látszik hogy ő az a normálisabb tisztelettudóbb típus is), szerintem még rám se mert gondolni sem hogy talán én meg ő, de szingli is volt és szeretethiányos is.
És a párom miatt én sem mertem hozzá sem szólni..
Igy kb a nevét sem tudom. Mióta szakítottunk meg nem kopogok már fel hozzá meg nem csinálok olyat hogy kóddal zárt lépcsőházba valahogy bejutok játha otthon van és csöngetek. Meg ő amugy ebbol az egészből semmit nem vág hogy nekem ö tetszik.
Meg úgy tré is lenne hogy szakitok egy pasival aztán átmegyek a szomszédba felajánlani magam vagy hogy?
Na és így elmentünk egymás mellett az életben:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!