Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ferfiak hogy fejezitek ki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferfiak hogy fejezitek ki a szereteteket a nő felé? Kimondjatok neki konkretan? Vagy ha nem mikre figyeljunk mi nok h megtudjuk végre. Hogy ne legyunk ketsegek kozt

Figyelt kérdés

2023. okt. 20. 13:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig kimutatom, mivel az tesz boldoggá, ha boldoggá teszem a párom.

Puszi, ölelés, csók, és ki is mondom

2023. okt. 20. 14:08
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

az első jól megfogalmazta.

viszont non verbális jelekre is tudtok figyelni. azt nem lehet hamisítani.

2023. okt. 20. 14:30
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Velem történt már egyszer, hogy nagyon megszerettem egy lányt, de olyan tiszta, szép belsővel rendelkező lánnyal még sosem találkoztam, és éppen ezért nem tartottam magam elég jónak őhozzá, mert én meg nem vagyok egy szent.

Egyszer egy baráti társaságba kerültünk, és mindenkinek volt párja, csak nekem, meg neki nem, ezért az "összejövetel" után mindenki szétszéledt, de a lányt nem kísérte haza senki, ezért felajánlottam, hogy elkísérem, mert már sötét volt, és elég necces úton kellett volna hazamennie. Először taxit akartam hívni neki, de szerettem volna vele kettesben lenni, ha már nem is voltunk együtt, legalább egy kicsit a közelében lehetek.

A gond csak ezután kezdődött, ugyanis kinézett magának 3 - szerintem kisebbségiek lehettek - mocskos szemét állat, és hát nyíltan kimondták, hogy engem most agyonvernek, a lányt meg megerőszakolják. Konkrétabban megerőszakoljuk a csajodat haver, ezt mondták. Azt tudni kell, hogy ez 26 éves koromban történt (5 éve), és akkor én már 12 éve intenzíven boxoltam, tehát annak ellenére, hogy ők hárman voltak én nem vagyok egy beszari alak, de leginkább a lányt féltettem, de nagyon.

Na, a lényeg, hogy ahelyett, hogy ők vertek volna szét, én vertem őket rommá, de a lány meg sokkot kapott. Most ez lehet, hogy furán hangzik, de ott az utcán felkaptam, és elindultam vele haza, a szülei totál kivoltak, kérdezték, hogy mégis mi történt, én elmondtam, nyilván látták rajtam, hogy én is véres vagyok kicsit, de semmi komoly, mondtam nekik, hogy a rendőrség az már fölösleges ide, majd elköszöntem.

Aznap este nagyon be voltam fosva, mert féltem, hogy baja lesz a lánynak, akit megkedveltem, sőt, már inkább megszerettem, és az érdekelt a legkevésbé, hogy velem mi lesz.

Egy pár nap múlva elmentem a lányhoz, hogy mégis hogy van, és erre megcsókolt. Na akkor lettem belé szerelmes, de ő ezt még nem tudta, viszont ő meg elsírta magát, és elmondta, hogy érte ilyet még egy férfi sem csinált, majd onnantól folyamatosan a társaságomat kereste, utána közölte, hogy szeretné szorosabbra fűzni köztünk a dolgokat. Én elmondtam neki, hogy nem azért "mentettem meg", mert akartam tőle valamit, hanem mert egy férfi védje meg a nőt. Azt mondta, hogy szó sincs erről, komolyan gondolja, és ez elindított benne valamit. Majd megint megcsókolt, és olyan szorosan ölelt, ahogy engem nő még soha, de a sírást azt nem tudta abbahagyni.

Azóta már a feleségem, van egy 2 éves kisfiúnk, és egy fél éves kislányunk is.

Ezt a történetet csak azért osztottam meg, mert az én életemben ő volt az egyetlen nő, akiért ezt megtettem volna bármikor, és nem arról szól a társkeresés sem, hogy de jól megb*szom, és ő már az enyém. Azért komolyan tenni is kell, de nem érdekből. Ezt jó lenne, ha a mostani generáció is megértené, de én úgy látom, hogy ma már ez egyre kevésbé dívik, ez szomorú.

2023. okt. 20. 15:01
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó ez nagyon szép. Amúgy ti is mostani generáció vagyok, kb 30 körül lehettek, ugye? De tényleg kevés az ilyen.
2023. okt. 20. 15:41
 5/12 anonim ***** válasza:
65%
Nem kapcsilatban levokre utal a kerdes ahgy erzem, ismeros szinten lehet es ott masabb a kifejezes.
2023. okt. 20. 15:42
 6/12 anonim ***** válasza:
46%

3-as ezt nagyon gyönyörű volt olvasniiii, woow, én is kérek ilyen szép love stroyt magamnak :-) na nem pontosan ilyen verekedőset, értitek...

hanem akinek tiszta lelke van férfiban, van egyáltalán ilyen férfiii, vagy kihaltak? :-)

hol vannak az ilyen férfiak de tényleg?

2023. okt. 20. 18:22
 7/12 anonim ***** válasza:
73%

3#

Öröm volt olvasni büszke lehetsz magadra!

2023. okt. 20. 18:43
 8/12 anonim ***** válasza:
78%

#6 #7

Nem akarok nagy bulirontó lenni, szerintem is szép volt a történet, és nekem is szimpatikus benyomást keltett, de azért ne túlozzunk már, azért mert valaki tud verekedni és megvédi magát, nem lesz tiszta a lelke meg mittudomén.

De persze szép munka volt!

2023. okt. 20. 18:53
 9/12 anonim ***** válasza:
64%

8 pont az vagy

Szovegertelmezes zerp

2023. okt. 21. 01:31
 10/12 anonim ***** válasza:
0%
Zero
2023. okt. 21. 01:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!