Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit érez ez az ember irántam?
Évekkel ezelőtt ismerkedtünk meg, de nekem volt párom. Viszont ő barátkozni akart, meg én is, mert szimpatikus volt. De nem történt semmi, pedig ő tett utalásokat. Szerinte gyönyörű vagyok és elvarázsolom. Azóta szakítottam volt párommal. Kérte, hogy ha ez bekövetkezik, keressem fel. Így is tettem, de csak a kíváncsiság hajtott, hogy mit fog mondani. Nem mondott semmit, csak ködösített. Néha online írunk egymásnak, linkelünk valami vicces videót, 1-2x találkoztunk. Reméltem, hogy itt kiderül valami, de nem nyílt meg nekem. Majd lett párom, akivel boldog vagyok. De ilyen baráti szinten, online megmaradt a kapcsolat a másikkal. De kiderült, hogy ő nemcsak barátilag tekint rám azóta sem. Állítólag senkivel nem érzi azt, amit velem, hacsak 1 percre is láthat. Én nem szeretnék tőle semmit, mint ember, úgy kedvelem. De ezek után nem tudom, hogyan álljak hozzá. Ha tartom vele a kapcsolatot, akkor olyan, mintha táplálnám benne a reményt, pedig nem tudom elképzelni, hogy kapcsolatban legyünk. Nyilván ismerkedik másokkal, amikről nem számol be, mert nem is kell, csak nem kötelezi el magát, mert állítása szerint senki mellett nem érzi azt, amit velem. A párom tud róla, mert említettem neki, de bízik bennem és én is magamban. Csupán nem tudom, mi lenne a helyes hozzáállás.
Légyszíves normális válaszokat írjatok. Köszönöm.
Lehet ő jó ideje valamiért talonban tartana téged, mikor párban éltél, jó volt rajongani érted, mikor éles lett volna a helyzet vagy beijedt, vagy épp volt jobb jelöltje, de talonban azért maradhatnál.
Én megszakítanám vele a kapcsolatot. Egyrészt mert kapcsolatban élsz, másrészt ő sehova nem vezet, ezt bebizonyította.
Rákérdeztél nála konkrétan? Beszéltetek ezekről amiket mondott amikor találkoztazok? Megkérdezted ha így érez akkor miért nem lép?
Tudom, hogy nem feltétlen nőies ennyire direktnek lenni, sokszor én se vagyok ilyen "finom" nő létemre, de azért mert nem szeretem a mellébeszélést, a tiszta helyzeteket szeretem.
Ha igazán téged akarna lépett volna. Lehet kosarat kapott volna, de 1:1-be megpróbálta volna. Nem tette. Nem tudom mi van a fejében, de nem kellesz eléggé. Szerintem engedd el. Nem kell kitörölni, de én nem foglalkoznék vele pláne ha párod van és boldog vagy.
Ha igazán akart volna, a szakításod után egyből randira hívott volna, hidd el! Komolytalan, talonban tart.
Ne azt figyeld, mit mond, hanem, hogy mit tesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!