Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jól teszem?
Van egy fiú haver/barát akivel hónapok óta napi szinten beszélgetünk. Vagy ő keres vagy én. Tudom, hogy nagyon szeret mint barátot de úgy gondolom, hogy több nincs. Viszont én úgy érzem, hogy kezdek többet érezni iránta. Nem gondolnám, hogy szerelem, de erős kötődés biztos. Nem akarok koppanni és ha tovább folytatom a Kontaktot akkor lehet mégjobban belegabalyodok.
Ghostolni nem szeretnék, hiszen nem érdemli meg, ezért arra gondoltam leirnam neki, miért is lenne jó abbahagyni a beszélgetést. Szerintetek jó ötlet? Nyilván egy halvány remény van bennem, hogy azt írja ő is hasonlóképp érez, de az eszem tudja, hogy ez nem fog megtörténni.
Az érdekessége a dolognak, hogy kollégák vagyunk de nem egy helyen dolgozunk es évi párszor találkozunk, szóval remelem ha legközelebb lesz tali már nem lesz ez bennem.
Köszi a válaszokat
Ha nem szerelem, csak kötődés, akkor szerintem nem kéne lezárnod, ez egy barátságba is simán belefér. Vagy attól tartasz, hogy idővel bele is szeretnél és ha ő nem viszonozza, akkor jobban fog fájni és megelőzésként már most befejeznéd vele?
Ha mindenképp ezt akarod tenni, akkor viszont jó ötlet beszélni vele erről. Így, hogy ilyen közeli barátok lettetek, megérdemel egy magyarázatot, hogy miért nem akarsz beszélni vele többet. Jó esetben kölcsönös az érzés, de ha nem, akkor is egyrészt biztosra fogod tudni, másrészt meg tisztességes voltál és nem tűntél el csak úgy.
Igen sajnos ettől tartok. Ahogy egyre jobban megismertem, egyre szimpatikusabb lett és külsőleg is nagyon vonzó.
Azt vettem észre, néha ha szóba kerül egy csaj (nem ecseteli) már az rosszul esik és felek, ha így maradok ez rosszabb lesz.
Hiányozni fog nagyon, de nem szeretném szivatni magam :(
elég idősnek tűntük. személyesen beszéld ezt meg vele, ő mit gondol erről :)
Lehet azért nem ecseteli csak megemlíti, mert tetszel neki és csak kicsit féltékennyé akar tenni, vagy kíváncsi a reakciódra, a fene tudja :D
F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!