Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom nem utálni, irigyelni a feleségét, ilyen esetben legtöbb nő ezt érzi?
Rá kattantál,ilyenkor már az agyad bele vetít olyat is,
ami valójában nem reális..
Sajnos ez ilyen,én is hajlamos vagyok ilyen dolgokra,csak engem
inkább a zajok meg a szomszédok idegesítenek.
“Van egy plátói szerelmem már elég régóta (azt hiszem kölcsönös)…”
Ebben benne van minden. Te kinéztél magadnak egy pasit, és sokmindent bele akarsz látni, akár olyat is, ami nincs ott. Tökmindegy, hogy a ki a szebb, annak a férfinak a felesége a szebb, nyilván, ezért IS házasok. Nekem nagyon bizarr, hogy így el tudsz merülni a képzelgésben, amikor neked meg ott a férjed. Képzelem milyen minőségi kapcsolat lehet. Gondolom neked is jól esne, ha kiderülne, hogy ilyen szinten rá van kattanva egy másik nőre.
“gyerekkorunk óta csúnyácskának láttam, még sajnáltam is miatta, most viszont már egyre szebbnek, csinosabbnak, magamat meg egyre kevésbé”
Visszanyalt a fagyi! 😆
Köszönöm a válaszokat, kicsit helyreráztak! Az a baj hogy nincs kivel megbeszélnem ezt, biztos könnyebb lenne.
4es: a férjemmel már rég nem minőségi a kapcsolatunk, kívánom neki hogy legyen boldog mással. A szépségről annyit hogy a nő tényleg csúnyácska, gondolom ti sem láttok mindenkit szépnek, mégsem "nyal vissza a fagyi"..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!