Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem tudom nem utálni, irigyeln...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom nem utálni, irigyelni a feleségét, ilyen esetben legtöbb nő ezt érzi?

Figyelt kérdés
Van egy plátói szerelmem már elég régóta (azt hiszem kölcsönös) Próbálok nem a feleségére koncentrálni, de olyan nehéz! Gyakran látom őt is, ráadásul gyerekkorunk óta csúnyácskának láttam, még sajnáltam is miatta, most viszont már egyre szebbnek, csinosabbnak, magamat meg egyre kevésbé.Ez ilyenkor "normális" érzés? Tudom hogy nem lesz ebből semmi, márcsak azért sem, mert én is házas vagyok. Ellennék a szerelem ezzel a formájával, és nem szoktam utálni, irigyelni embereket, de most már lassan megszállottnak érzem magam, nagyon rossz...
2023. okt. 12. 14:33
 1/8 anonim ***** válasza:

Rá kattantál,ilyenkor már az agyad bele vetít olyat is,

ami valójában nem reális..

Sajnos ez ilyen,én is hajlamos vagyok ilyen dolgokra,csak engem

inkább a zajok meg a szomszédok idegesítenek.

2023. okt. 12. 14:58
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez nincs a nőiességgel összefüggve. Azért akarod ezt hinni, mert akkor maradhatsz szar ember, nem kell dolgoznod magadon?
2023. okt. 12. 15:20
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem szakemberhez fordulj!
2023. okt. 12. 15:23
 4/8 anonim ***** válasza:
85%

“Van egy plátói szerelmem már elég régóta (azt hiszem kölcsönös)…”

Ebben benne van minden. Te kinéztél magadnak egy pasit, és sokmindent bele akarsz látni, akár olyat is, ami nincs ott. Tökmindegy, hogy a ki a szebb, annak a férfinak a felesége a szebb, nyilván, ezért IS házasok. Nekem nagyon bizarr, hogy így el tudsz merülni a képzelgésben, amikor neked meg ott a férjed. Képzelem milyen minőségi kapcsolat lehet. Gondolom neked is jól esne, ha kiderülne, hogy ilyen szinten rá van kattanva egy másik nőre.

2023. okt. 12. 15:34
 5/8 anonim ***** válasza:
47%

“gyerekkorunk óta csúnyácskának láttam, még sajnáltam is miatta, most viszont már egyre szebbnek, csinosabbnak, magamat meg egyre kevésbé”

Visszanyalt a fagyi! 😆

2023. okt. 12. 15:47
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, kicsit helyreráztak! Az a baj hogy nincs kivel megbeszélnem ezt, biztos könnyebb lenne.

4es: a férjemmel már rég nem minőségi a kapcsolatunk, kívánom neki hogy legyen boldog mással. A szépségről annyit hogy a nő tényleg csúnyácska, gondolom ti sem láttok mindenkit szépnek, mégsem "nyal vissza a fagyi"..

2023. okt. 12. 17:04
 7/8 anonim ***** válasza:
Probalod megerteni mit tud a felesege miben jobb kulonb szebb, ezert mar rafuggsz teljesen
2023. okt. 12. 17:19
 8/8 anonim ***** válasza:
Na akkor sok értelme van a házasságodnak. Ez valahol megmagyarázza, hogy miért irigykedsz annyira, miért ilyen erősek a plátói érzések. Felruházod a másik pasit olyan dolgokkal, ami a jelenlegi házassagodban nincs meg. A nőre érthető, hogy ezért féltékeny vagy.
2023. okt. 12. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!