Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valaki, aki nem lehet az enyém(távolság+szerintem ő csak baráti érzelmeket táplál felém), szakítsak meg vele minden kapcsolatot, ha el akarom felejteni?
Kérdezz rá! Lehet, hogy ô is szeretne többet.
Ha nem, akkor szakitsd meg a kapcsolatot. Ha igen, akkor keressetek megoldást!
Nem lehetsz szerelmes egy olyanba akinek nem ismered a hangját, nem ismered a mosolyát, és semmiképp se tudod az illatát. Nem tudod milyen az érintése, nem látod a szemét ha boldog, ha szomorú, ha meglepett, ha bármi.
Csak egy illúzióba vagy szerelmes. Lehet ha talalkoznátok ez az illúzió gyorsan el is tűnne....
A hangját mondjuk hallottam és videócseteltem is vele. Az mondjuk tény, hogy nem találkoztunk és nem is éreztem az illatát. Lehet, hogy igazad van, és a kedvességébe, figyelmébe vagyok valójában szerelmes. Azonban NEM ez volt a kérdés.
Hanem az, hogy miként felejtsem el, mit tegyek?
Tisztáztátok már ő biztos nem szeretne többet?
Amúgy úgy tudod legkönnyebben elfelejteni, ha ismerkedsz másokkal. Előbb utóbb jön majd olyan aki megfog úgy mint ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!