Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már ilyen veletek?
A kérdésem leginkább nőkhöz szól, de igazából férfiak is írhatnak persze.
Ugye eléggé elcsépelt de gyakran hangoztatott mondat, hogy nem a külső számít, hanem a kisugárzás.
Engem az érdekelne, hogy volt-e már valakinek olyan, mondjuk a munkahelyén, hogy valaki abszolút nem tetszett neki, de a másik kiállása, vagy magabiztossága, vagy az illata, öltözködése, akármi, de megfogta és ő sem értette, de odavolt az adott illetőért egy idő után.
Tudjuk, hogy számít a külső, de van igazság a kisugárzás dologban is. Engem érdekel, hogy ki élt át ilyet személyesen, ahol a külső ellenére, valaki tényleg megfogta valamivel.
A kérdést egy itt olvasott válasz ihlette, azt hiszem egy nő írta, hogy egy munkatársába szeretett bele, de ő maga sem tudja hogyan meg miért, mert külsőre kifejezetten rondának találta... Legalábbis az elején. Ezt írta, aztán hogy mi igaz belőle, passz.
Most kicsit hányingerem lett, hogy visszagondoltam, de igen, volt :D
Osztálytársam volt. Olyan igazi undorító dagadt kocka. Emlékszem elmentünk egy osztálykirándulásra amikor én új voltam és ott fürdőnadrágban volt, még mondtam is anyumnak hogy fúúúj van egy gyere akinek a hasán is vérvörös stria van :D Mindig ugyanazokat a szakadt ruhákat hordta, mert az anyja inkább cigire és alkoholra költötte a pénzt meg mindig kamu betegszabin volt és amúgy is keresett vagy 100 ezret (10 éve), úgyhogy új ruhákat nem vett neki. Igénytelen volt, az illata se volt a legjobb. A kövér alatt nem 20 kiló pluszt értek hanem egy 185/130 paramétert, és nem izomból. Na de! Tudta ő is magáról, hogy a külseje miatt nem lesz soha senkije, ezért megtanult kiválóan hazudni. Mindig megfigyelte, hogy az adott személy, akivel beszélget, legyen az csak ismerős, barát, ő milyen személyiségű és felvette ideiglenesen azt a személyiséget. Így mindenki kedvelte. Én meg belészerettem. Össze is jöttünk, akkor mondta ezeket nekem, amúgy full depressziós volt a gyerek. És a legjobb, hogy ő dobott ki engem, szép, ápolt, nála sokkal vékonyabb és őszintébb lányt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!