Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Volt már ilyen veletek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már ilyen veletek?

Figyelt kérdés

A kérdésem leginkább nőkhöz szól, de igazából férfiak is írhatnak persze.

Ugye eléggé elcsépelt de gyakran hangoztatott mondat, hogy nem a külső számít, hanem a kisugárzás.

Engem az érdekelne, hogy volt-e már valakinek olyan, mondjuk a munkahelyén, hogy valaki abszolút nem tetszett neki, de a másik kiállása, vagy magabiztossága, vagy az illata, öltözködése, akármi, de megfogta és ő sem értette, de odavolt az adott illetőért egy idő után.

Tudjuk, hogy számít a külső, de van igazság a kisugárzás dologban is. Engem érdekel, hogy ki élt át ilyet személyesen, ahol a külső ellenére, valaki tényleg megfogta valamivel.

A kérdést egy itt olvasott válasz ihlette, azt hiszem egy nő írta, hogy egy munkatársába szeretett bele, de ő maga sem tudja hogyan meg miért, mert külsőre kifejezetten rondának találta... Legalábbis az elején. Ezt írta, aztán hogy mi igaz belőle, passz.

2023. okt. 3. 16:36
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Most kicsit hányingerem lett, hogy visszagondoltam, de igen, volt :D

Osztálytársam volt. Olyan igazi undorító dagadt kocka. Emlékszem elmentünk egy osztálykirándulásra amikor én új voltam és ott fürdőnadrágban volt, még mondtam is anyumnak hogy fúúúj van egy gyere akinek a hasán is vérvörös stria van :D Mindig ugyanazokat a szakadt ruhákat hordta, mert az anyja inkább cigire és alkoholra költötte a pénzt meg mindig kamu betegszabin volt és amúgy is keresett vagy 100 ezret (10 éve), úgyhogy új ruhákat nem vett neki. Igénytelen volt, az illata se volt a legjobb. A kövér alatt nem 20 kiló pluszt értek hanem egy 185/130 paramétert, és nem izomból. Na de! Tudta ő is magáról, hogy a külseje miatt nem lesz soha senkije, ezért megtanult kiválóan hazudni. Mindig megfigyelte, hogy az adott személy, akivel beszélget, legyen az csak ismerős, barát, ő milyen személyiségű és felvette ideiglenesen azt a személyiséget. Így mindenki kedvelte. Én meg belészerettem. Össze is jöttünk, akkor mondta ezeket nekem, amúgy full depressziós volt a gyerek. És a legjobb, hogy ő dobott ki engem, szép, ápolt, nála sokkal vékonyabb és őszintébb lányt :D

2023. okt. 4. 08:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!