Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi volt eddig a legnagyobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt eddig a legnagyobb dolog amit egy férfiért/a párodért tettél?

Figyelt kérdés
Jöhetnek hosszabb történetek is,az érdekelne milyen áldozatokat hoztál meg érte vagy milyen nagyobb dolgot tettél meg amit eddig másért nem:)
2023. okt. 3. 16:05
 1/9 anonim ***** válasza:
26%
Nem volt olyan és nem is lesz, hogy én érte áldozatot hozzak. Gyermekért bármikor, de érte biztos, hogy nem.
2023. okt. 3. 16:07
 2/9 anonim ***** válasza:
61%
Nem hiszem, hogy ez szerelem.
2023. okt. 3. 16:07
 3/9 anonim ***** válasza:
81%

Áldozatot soha, nagy kompromisszumot igen.

Pl vele terveztem, hogy hol éljünk (külföld pár évre). Szerintem ez volt a legnagyobb dolog. De amúgy nekem ő az első párom, tehát rengeteg dolog van, amit másnak még nem tettem meg. Pl elfogadtam a randimeghívását, megcsókoltam, szexeltünk, összeköltöztünk stb. Bár egyik sem áldozat volt.

Nagyon sok kompromisszumra hajlandó vagyok a közös életünkért (ez kölcsönös), de áldozatot nem hozok és nem adom fel az álmaimat sem.

2023. okt. 3. 16:21
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem, és nem is várom el senkitől, hogy áldozatokat hozzon értem. Előttem szóló jól mondja: a kifejezés, amit keresünk, a kompromisszum. Arra természetesen hajlandó vagyok, de ezt nem is kell szerintem nagy olyan dobra verni, meg áldozatot csinálni érte magunkból, mert az egész élet valahol kompromisszumok sokaságából áll (és ezzel nagyon sokan vannak így), nem csak egy kapcsolat.

F

2023. okt. 3. 16:27
 5/9 anonim ***** válasza:
55%

Egyiknek miattam lett diplomaja

Másik egy ötlettemmel milliokat kaszált

3.nak miattam lett háza

4.miattam lett tele optimizmussal önbizalommal es talpra állt.

Volt aki miatt nem hordhattam szoknyát nem sminkelhettem

Volt aki miatt át kellett mennem házicsicskába is.

És mondanom kell? Mind lecserélt vagy kidobott később.

És egy köszönöm se hagyta el a szájukat.

2023. okt. 3. 17:30
 6/9 anonim ***** válasza:
42%
Ötöske, rajtad is átment egy kisvárosnyi csávó. Még jó, hogy tökéletes vagy!
2023. okt. 3. 20:40
 7/9 anonim ***** válasza:
73%
6. Nem, ő egy nagyon okos és szép nő :) És nyilván válogat is. Ja, nem...
2023. okt. 3. 20:42
 8/9 anonim ***** válasza:
57%

Akinek diplomája lett miattam(1) szinte vele nőttem fel 13 éves koromtol, és szinte ugy kezdtuk az életet mint 2 árva segitség nelkul es egymast támogatva!

Es nem akart tanulni sem..

Akinek miattam lett háza(2)az eljegyzéses kapcsolat volt. Es eljegyzést bontottam es elsírta magát de ez van:(

Aztán olyan párom volt aki regóta nem talált senkit(3) aki megfogná, mellettem meg azt mondta hogy ő már azt hitte soha többe nem lesz szerelmes, egyszerüen kivirult mellettem. Neki mondtam a tövbmillios ötletem is. Ő is megkért. De vele is baj van.(kapuzárásos)

Aki mellett nem sminkelhettem nemlehettem szinte nő sem az az volt akivel eljegyzest bontottam.(2)

Aki hazicsicskának (4)akart az egy mamahoteles srác es azt akarta hogy oda szüljek a mamhotelbe. Le akartak húzni a csokkal a mu kabérem is nekik ment volna ő meg a kapcsolatba se tett semmit. Amiert nemet mondtam erre a "szép kilátásokra asszonysorsra", hogy én külön akarok élni nem anyukájával, szakított. Az féléves kapcsolat volt csak.

Egyáltalán szo sincs arrol hogy a város menne rajtam végig.

Mimdegyik nagyon komoly kapcsolat volt. Kivéve a mamahotelest. Az anyja egy irdatlan nárci. De állitom van hülye aki odaszül majd neki.

2023. okt. 3. 21:43
 9/9 anonim ***** válasza:
29%
6. te mekkora szűz vagy :D 4 férfit említett, annyi azért nem sok egy élet alatt, te kis gyökér, csak féltékeny vagy, mert neked egy nő sem jutott :D ha jutott volna, pont leszarnád, hogy másnak már volt 4 :O úristen de nagy szám :D
2023. okt. 4. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!