Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi a szerelem? ❤

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a szerelem? ❤

Figyelt kérdés

Létezik igaz szerelem?

Mi a szerelem érzése?

Barátságból szerelem?

❤💜💝💖

2023. okt. 1. 21:42
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
66%
Kb ez is az, amikor átmegy vki hülyébe.
2023. okt. 1. 21:44
 2/18 Noren1989 ***** válasza:
66%
Módosult mentàlis àllapot.
2023. okt. 1. 21:45
 3/18 anonim ***** válasza:
23%
Amikor úgy szeretsz valakit, hogy nem akarod megváltoztatni.
2023. okt. 1. 21:47
 4/18 anonim ***** válasza:
38%

Amikor a másik érdekeit tartod a magadé előtt, mert fontosabb neked, mint saját magad. Amikor alig várod, hogy együtt legyetek, vagy felhívjon. Mikor hajlandó vagy áldozatot hozni a másikért, és mikor mindent megbeszéltek és együtt döntötök el. Persze ezen kívül még rengeteg más, de ha egy ilyen pasit találnék, leesne az állam is.

Nem hiszek a barátságból kialakult szerelemben. Ha egy hosszabb ideig nem indult be a kémia, mert nem tekintettem olyan szemmel rá, akkor az nálam később sem fog beindulni.

2023. okt. 1. 21:52
 5/18 anonim ***** válasza:
82%
Az egyik legjobb és legrosszabb érzés a világon.
2023. okt. 1. 21:54
 6/18 anonim ***** válasza:
62%

Számomra az elfogadás, az önzetlen szeretet és az, hogy bármit megtennél a másikért.

Saját tapasztalatból mondom, hogy őszintének kell lenni a másikkal és elmondani az érzéseket, még akkor is, ha benne van az is, hogy tönkremegy a barátság. Voltam ebben a helyzetben, elmondtam neki. Nem működött sokáig, de az a néhány hónap együtt töltött idő megérte, meg akkor is, ha szakítás után teljesen megszüntettem vele minden kapcsolatot

26f

2023. okt. 1. 21:54
 7/18 anonim ***** válasza:
52%

Számomra elképzelhetetlen, hogy barátságból legyen. Nekem az igazi barátság a testvérséghez hasonlít, amiben nincs vonzalom. Nő létemre van fiú barátom és nem vonzódom hozzá. Nekem ő olyan, mint a bátyám.

Nekem a szerelem a biztonságot jelenti. Biztonságban megélhetem a szomorúságom, félelmeim, feszültségem, a boldogságom, sikerem és a vágyaim. Ő az, aki mellett biztosan tudom, hogy akármi jön, vele könnyebb és jobb lesz. Ezt az érzést az ő érzései váltják ki belőlem. Tiszta káosz 😊 De jó értelemben.

2023. okt. 1. 22:29
 8/18 anonim ***** válasza:
62%
Őrületes szexuális vonzalom. Semmi több. Ez a lelki társ dolog egy fa.szság. Mindig a legszebb emberekbe szerelmesek, a többi ha hajlandó lenne tükörbe nézni, nem kergetne illúziókat egész életében a nagy kölcsönös szerelemről.
2023. okt. 1. 22:47
 9/18 anonim ***** válasza:
78%
Amikor minden racionalis tenyt kizaesz es csak arra vagysz , hogy vele lehes a kozeleben.. ha sokaig nem latod akkor depresszios leszel, hiany erzeted van . A szerelem ritka ezert akkor kell megelni amikor megtortenik .
2023. okt. 1. 22:54
 10/18 anonim ***** válasza:
49%
Nekem is szexuális vágy és utána kialkaulo hozzá kapcsolódó lelki kötődés. Abban fejlődtek, hogy ahol testi vágy mellett a személyisége torz akkor azt észre veszem
2023. okt. 1. 22:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!