Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Azthiszem ő az igazi😊
Tudom ,hogy vigyázni kell a munkahelyi kapcsolatokkal, de van egy munkatársam aki nagyon tetszik, már-már úgyérzem szerelmes vagyok, viszont neki van barátja.
Sokszor megölel, vagy mikor elmegy mellettem megsimogat, szóval nemtudom mivan..én figyelmes vagyok vele mindenbe, nemtudom lehet e jövőnk, aztmondta oegyek türelmes, hogy zárja le a mostani kapcsolatát, az baj, hogy én meg türelmetlen vagyok..
Mit kellen tennem?
1, javaslom, feküdj vissza
2, az ilyen típusú lepke csajok minden fényforràsra ràrepülnek, haérted a viràgnyelvem
3, munkahelyen nem jó kavargatni, kivéve, ha bàrmikor talàlsz újat
Megmondta, hogy legyél türelmes. Addig is ugráld körbe. Aztán rájön, hogy mégse téged akar. Vagy téged akar, de közben majd találkozgat az exével, aztán elviszi egy harmadik.
A te igazid nem lehet valaki másnak a csaja. Csak be vagy zsongva, mert nem kaphatod meg, de húzza az agyad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!