Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmi bánat miatti elkeseredésre, szorongásra hatékony a cigaretta?
Figyelt kérdés
Teljesen szét vagyok egy csajszi miatt.2023. szept. 29. 13:12
1/14 anonim válasza:
Én ilyen esetben szoktam vissza. Nagyon megbántam. Segíteni persze nem segített.
2/14 anonim válasza:
Nem és szerintem ne is szokj rá. Utána kva nehéz leszokni és minden bajod lesz tőle.
Egy exdohányos.
3/14 anonim válasza:
Inkább a sport, sírás, barátok.
4/14 anonim válasza:
A cigi nem old semmit. Ez a legnagyobb átverés benne. Egyedül a sóvárgást (nikotinéhséget) oldja fel, amit mi is okoz? Ja, hogy a cigi...
Ennyi, ezért érzed, hogy "segít" a nehéz pillanatokban.
Ördögi kör!
Ha nem szoksz rá, nem is fog hiányozni.
(2-es voltam)
5/14 anonim válasza:
Hasonló szitu. Exemel amíg együtt voltunk nem cigiztem. Aztán a szakítás után visszaszoktam. Napi 1 doboz simán elmegy. Ha még ott vagy akkor most tagadd meg magadtól
6/14 anonim válasza:
De idegesit ez a csajszizás. Jól tette hogy dob.
7/14 anonim válasza:
6. És tényleg :D
Évjárat, hely: 1990, lányos házibuli.
8/14 anonim válasza:
Nem, és mivel függővé válsz ismét, ezért plusszba még az örökös elvonás miatt is feszült leszel és szorongani fogsz. Sportolj, meditálj, vagy akármi más.
9/14 anonim válasza:
Nem segít, mondom ezt láncdohányosként, a cigi egyedül azon segít, ha rá akarsz gyújtani, egyébként nem oldja a stresszt, nem fázol tőle kevésbé meg mittomén milyen legendák vannak még. Emiatt felesleges rászoknod :D
10/14 anonim válasza:
És az alkohol sem. Ahogy írták fent, inkább sport, futás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!