Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Sorozatos megcsalások után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sorozatos megcsalások után megváltozhat az ember idősebb korára szerintetek?

Figyelt kérdés

48 éves férfiről van szó.

Sosem volt felesége, nincs gyereke sem.

De nők állandóan jelen voltak az életében, sokszor egyszerre több is... Egy hosszabb kapcsolata volt, 11 évet voltak együtt, de mondta, hogy az utolsó években leginkább a közös cégük kötötte őket össze (más téma, hogy a nőnek lett elege, akkor, mikor a pasi még Szenteste is a szeretőjéhez ment inkább, minthogy otthon legyen...).

Udvarol egy ideje, sokat is írogatunk egymással, de két dolog zavar:

1. A korkülönbség, konkrétan az apám lehetne.

2. Az, ahogy a nőkhöz hozzááll/hozzáállt. Az biztos, hogy nagyon szerelmes tud lenni, három (volt) barátnőjéről tudom, hogy kocsit vett nekik, egy másiknak a lakásába segített bele nem kevés pénzzel, de egy idő után mindig felbukkan a kapcsolatban a harmadik, negyedik...

Tudja ezt, ő maga is mondta, hogy tisztában van azzal, hogy a kapcsolatait nem úgy kellett volna a múltban lezárnia, ahogy tette, ma már teljesen máshogy cselekedne. És hogy velem nem tenné meg azokat, amiket korábban csinált, nem bántana soha szándékosan.

Valahol az van bennem, hogy lehet, most kapott észbe és tényleg változott, de a másik részem meg azt mondja, hogy az emberek nem közel az 50-hez kezdenek el jellemfejlődést mutatni.

2023. szept. 25. 11:48
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Azert mondja ezt, mert tudja, hogy ezt akarod hallani. Semmi masert. Valtozni meg nem fog mar ennyi idosen. Nem mellesleg, aki 48 eves ferfi letere soha nem volt hazas, annak szerinted megy az elkotelezodes es a felelősségvallalas? Költői kerdes.
2023. szept. 25. 11:51
 2/16 A kérdező kommentje:

Persze, ezt mondtam már neki én is, hogy nem egy túl érzelemdús múltra utal, hogy itt van 48 évesen, teljesen egyedül, se kutyája, se macskája.

Mondta, hogy ez azért van, mert neki a karrierje, munkája volt a legfontosabb mindig. Otthonról, a szüleitől sosem kapott szeretetet, dicséretet, nem volt nekik elég jó, ezt éreztették vele.

Ezért sem akart gyereket, mert nem tudta, ő képes lenne-e teljes szívéből szeretni. Plusz szenvedélyesen szereti a munkáját, nem akart volna elesni lehetőségektől, sikerektől feleség és gyerek miatt.

Ezt is megértem valahol, mert nagyon sikeres, nem kis vagyont halmozott fel az élete során, és az előéletét ismerve, jó, hogy sosem lett gyereke, mert az a gyerek egy sakkbábu lett volna csak valami hatalmi játszmában az apja és az anyja között.

2023. szept. 25. 11:57
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Persze jöjj vele össze, most pár évet kibírsz vele,aztán vesz neked egy autót vagy besegít a lakásvásárlásba.

Közbe néha majd megcsal,de egy autó és lakás csak megér ennyi áldozatot.

Ráadásul majd szakítás után mindenkinek körbe sírhatod magadat,hogy micsoda szemét született disznó volt a párod.Magyarul te kérdező csakis jól jöhetsz ki belőle

2023. szept. 25. 12:04
 4/16 A kérdező kommentje:

Van autóm, valamint lakásom is, köszi! :D

Igazából valami furát érzek vele kapcsolatban, amit mással eddig nem.

Mintha már ezer éve ismernénk egymást, bármiről tudunk beszélgetni, nem érzek semmit tabunak, cikinek előtte. Ez nálam azért nagy szó, mert alapból én nagyon nehezen ismerkedek, nyitok mások felé, általában a beszélgetéseim felszínesek és nem tudom elengedni magam egyáltalán.

2023. szept. 25. 12:08
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Belemehetsz természetesen, felnőtt nő vagy. Csak legyél tisztában azzal, hogy ez egy adok-kapok kapcsolat lesz, te használva leszel, ő segít anyagilag, amíg nem talál jobbat. Ha így tiszta és nincsenek nagy elvárások akkor nagy meglepetés sem érhet.
2023. szept. 25. 12:09
 6/16 A kérdező kommentje:
De nekem nincs szükségem semmilyen férfi anyagi segítségére.
2023. szept. 25. 12:10
 7/16 anonim ***** válasza:
93%

Most őszintén mire gondoljunk kérdező,ha már a kérdesedben is kiemelted mint egy pozitívumot ezt, idézem tőled....

Az biztos, hogy nagyon szerelmes tud lenni, három (volt) barátnőjéről tudom, hogy kocsit vett nekik, egy másiknak a lakásába segített bele nem kevés pénzzel,

Tehát a szerelem bizonyítéka nálad ott kezdődik,ha a masik kocsit vesz, besegít a lakásvásárlásba,nem kevés pénzzel.

Ezek alapján mégis mire gondoljunk kérdező?

2023. szept. 25. 12:14
 8/16 A kérdező kommentje:
Arra utaltam, hogy nagyvonalú. Meg ha beleölsz valakibe milliókat, akkor csak nem az van, hogy valamennyire kedveled és ennyi.
2023. szept. 25. 12:15
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Vagy csak egy sugardaddy.

Idősebb pasi, aki a pénzével lényegében megvásárolja a fiatalabb csajok,

"társaságát"

És persze,hogy egy ilyen pasi nem kötődik hosszabb távon a fiatalabb csajhoz,mert tudja hogy úgyis megkaphat mást ha majd ráun a csajra.

2023. szept. 25. 12:18
 10/16 anonim ***** válasza:
96%

Na azért megnézném mennyire vonzana, ha egy sima közmunkás lenne és 35 m2-es albiban lakna.

Nem feltétlen kell vegyen autót vagy lakást, vehet ékszereket is, meg luxus életet biztosíthat, az sem olyan rossz ám, nagyon sok nőnek imponál. Timike is elmondta, hogy ha nem ő akkor valaki más lépett volna a helyére, sokat vacillált hogy mit szólnak de mégis meglépte szal... Csak nem kell az egekbe magasztalni egy playboyt éa ne hidd hogy melletted majd lehorgonyoz, a nagyapámnak 83 evesen lett új nője.

2023. szept. 25. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!