Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak ti miért nem mondjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak ti miért nem mondjátok ki hogy szeretlek?

Figyelt kérdés

Bizonygalanság vagy féltek a viszonzatlanságtól? Tudom a tettek fontosabbak, de azért legalább 1 x kikehetne mondani.

Kérdés olyan férfiaknak szól akik nem mondják ki!

2023. szept. 23. 18:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
18%
Mert a másik valószínűleg úgy sem szeret engem, így nem szoktam ezzel dobálózni még akkor sem, ha ezt érzem.
2023. szept. 23. 18:58
 2/12 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem odairni hogy párkapcsolatban
2023. szept. 23. 19:03
 3/12 anonim ***** válasza:
44%
Hatásosabb ha éreztetem és valamiért nem szeretek szóban érzelgősnek tűnni.
2023. szept. 23. 19:08
 4/12 anonim ***** válasza:
37%
Van, aki ezt tettekben tudja csak kimutatni.
2023. szept. 23. 19:11
 5/12 anonim ***** válasza:
52%
A barátnőm nem romantikus, èrzèketlen típus. Neki ez felesleges, nem tud rá mit reagálni.
2023. szept. 24. 00:15
 6/12 anonim ***** válasza:
23%
Nagyon ritkán mondom, hogy szeretlek még családban is, nekem ez egy nehéz szó, viszont, ha kimondom, akkor azt komolyan gondolom.
2023. szept. 24. 04:01
 7/12 Butterfly19 válasza:
77%

22 évi házasság után amiben talán 2x mondta ki a férjem hogy szeretlek,megcsalt egy nálam 7 évvel fiatalabb munkatársával.

Neki mindennap vagy 10x leirta hogy szeretlek.

Én azért nem mondtam neki sosem hogy szeretlek mert amikor még együtt jártunk azt mondta hogy volt egy kapcsolata ahol úgy szakitott vele az ex barátnője hogy ő könyörgött neki,mondta hogy szeretlek,de a csaj azt mondta hogy ha jót akar magának ne mondogassa hogy szeretlek. Ezért ő megfogadta hogy nem mondja ki senkinek. Én ezt elfogadtam. Született 3 gyermekünk akik időközben felnőttek.

A szerető mindennap többször megkapta ezt a szót/ nem tudom hogy ez őszinte volt-e/.

Ez 6 éve törtent.

Párterápiak után ugy nézett ki rendben vagyunk.De már a szeretlek szót én nem akartam hogy kimondja.

Vagyom a szeretetre de már nem tőle..vagy már egy férfitol sem...es nem vagyok érzéketlen,csak félek a csalodástol. Mert ezt a szót vagy őszintén mondom ki /momdja ki/ vagy inkább sehogy.

2023. szept. 24. 10:58
 8/12 anonim ***** válasza:
31%
Mert nincs kinek. Aki lett volna az sem érdemelte meg. Zsàkfos talpigfasz idióták mind
2023. szept. 26. 21:45
 9/12 anonim válasza:
100%
Én minden nap elmondom a Feleségemnek, hogy szeretem, sőt 20 év ismeretség ebből 11 éve vagyunk kapcsolatban 5 és fél éve házasságban! Nem, hogy szeretem, szerelems vagyok belé mai napig és ezt is szoktam közölni neki! Szerintem fontos egy kapcsolatban kimutatni, kimondani a szeretlek-et, de csak akkor, ha tényleg igy van! Nekem ezek a szeretem érzések olyan robbanás szerűen jönnek naponta többször és, ha lehetséges ki is mondom Neki! Ezzel is jelezzük a másiknak, hogy tart az érzés iránta és megerősítjük benne, hogy fontos az életünkben! Nekem mai napig nagyon jó érzés, ha a feleségem kimondja, hogy szeret! Nem tudom megunni sem! Ha szeretitek a másikat mondjátok ki, ezzel jót tesztek a kapcsolatotoknak is! :)
2023. okt. 4. 06:36
 10/12 anonim ***** válasza:
Ha komolyan gondoljuk kimondjuk. És minden nap kimondom.
2023. okt. 4. 08:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!