Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti is mondjátok minden telefon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is mondjátok minden telefonbeszélgetéskor a párotoknak, hogy szeretlek?

Figyelt kérdés

Akár óránként is.

Ez csak szerintem fura?

Minek ennyit mondani?

2019. jún. 17. 09:40
 1/10 anonim ***** válasza:
95%

Elköszönéskor szoktam/tuk mondani. Nekem ez ilyen fxxxxxom, hogy ha esetleg meghalok ne az legyen már az utolsó, amit mondtam neki, hogy hazafelé légyszi hozz egy kenyeret! :)

Gyerekeimtől is "szeretlekkel" búcsúzom általában.

2019. jún. 17. 09:49
 2/10 anonim ***** válasza:
33%
Eddig sem mondtam, ezek után sem fogom. Mi nem vagyunk olyan nyalós-falós, inci-finci gondolokrádszeretlek2percenként típusúak. Engem nem zavar ha mások olyanok, csak ne akkor csinálják, amikor éppen velem kommunikálnak.
2019. jún. 17. 09:52
 3/10 anonim ***** válasza:
57%
Régen ilyen voltam. Már nem vagyok, a jelenlegi kapcsolatomba ebből már nem jutott semmi. Amúgy se nagyon hívogatom, írok neki viberen, azt kész. Otthon úgyis halljuk egymást eleget.
2019. jún. 17. 09:54
 4/10 anonim ***** válasza:
62%
Nem mondjuk. És nem hívogatjuk egymást óránként. Tudjuk enélkül is, hogy szeretjük egymást, mert számtalan egyéb módon éreztetjük egymással.
2019. jún. 17. 10:02
 5/10 anonim ***** válasza:
95%
Nem szoktam telefonálni :)
2019. jún. 17. 10:24
 6/10 anonim ***** válasza:
Persze, hajnalban is óránként rácsörgök, hogy közöljem vele, mennyire szeretem. Aztán visszaalszok a következő 60 percre.
2019. jún. 17. 10:48
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem. De én szeretném. Viszont unalmas mindig falba ütközni...
2019. jún. 17. 11:43
 8/10 anonim ***** válasza:

Na mivel elég hideg természetű vagyok vagy inkabb minden ilyen dolgot kinosnak élek meg... az érzelmeimet nem szeretem kifejezni! de egyedül csak a baratnomnek tudom mondani/kifejezni de neki mindig ha kell... persze ott sem 100 tömeg előtt... hogy kiabálva SZERETLEK HALLOD?! 😅😓

de igen mondom neki van hogy ő mondja előbb van hogy én

csak szerinted fura... erről szol a párkapcsolat talalni valakit akinek meg nyilhatsz

2019. jún. 17. 12:34
 9/10 A kérdező kommentje:

8-as. Itt nem arrol van szo,hogy ne mondjuk egymásnak!

De napi 10-szer minek mondjuk? 🙂

2019. jún. 17. 13:07
 10/10 anonim ***** válasza:
lehet mondani napi 10x is ha akarod jobb mit ha sosem mondaná......
2019. jún. 17. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!