Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A saját ismerősi körötökben mi az átlagéletkor az eljegyzésnél, házasságnál, családalapításnál?
Egy év alatt két esküvőn voltam. Mindkettőn 25-28 közötti volt a pár.
És mielőtt valaki felhoznà, értelmiségi családokról van szó.
A semennyi
36 vagyok, csak nekem van gyerekem (bár sosem akartam!), senki másnem akar, házasodni sem, pedig szinte mindenki kapcsolatban van
20-30 között főleg, munkahelyi barátok, rokonok.
Mi magunk viszonylag fiatalon házasodtunk, én 25, a férjem 22 volt mikor megesküdtünk. Mi gyereket nem akarunk. 12 éve vagyunk házasok.
A férjem Most 34 éves, és a vele egykorú legközelebbi barátai még mindig nem házasok, amennyire tudjuk, az egyetlen pár akik 15 éve vannak együtt, nem is tervezik. A többiek már évek óta szinglik, a legjobb barátjának, aki az esküvői tanúja volt,mikor mi házasodtunk, kb 8 éve nincs komoly kapcsolata.
Nekem 4 közelebbi barátnőm van, 1 szingli évek óta, a másik nagyon sokáig egyedül volt, most 3 éve van kapcsolatban 38 éves. A 3. pedig évekig keresgélt egy 6 éves kapcsolata vège után, de sokáig nem jött össze neki. Aztán mivel nem volt más és már nagyon pánikolt, 3 hónap után felcsináltatta magát az első palival aki nem csak 1 éjszakára akarta és gyorsan hozzáment 35 évesen. 2 évvel később, most váltak el. A 4. 34 évesen ment férjhez, egy 5 éves kapcsolat vége után, mert az exe nem akart házasodni. Gyorsan összeszedett másik pasit és 1 év múlva hozzáment, + gyereket szült.
A fiatalabb sógornőm most augusztusban ment férjhez, 26 évesen 6 év után, egy 20 évvel öregebb elvált, gyerekes pasihoz.
Az idősebb sógornőm 24 évesen ment férjhez, sokat veszekedtek, össze vissza csalták egymást, 3év után szétmentek, évekig külön éltek, aztán 2 éve újra elkezdtek összejárni, majd gyorsan terhes lett a csaj, elvileg a férjtől, így együtt maradtak egyelőre.
" És mielőtt valaki felhoznà, értelmiségi családokról van szó."
Akit eltartnak 5 év egyetem alatt azt nyomják utána is pénzzel, szóval nem nehéz.
A sok 20 év körüli vidékinek meg csak a csok jelent némi indulási alapot. Tény, hogy ma már sokkal több minden költség mint mikor bevezették...
De kétlem hogy ezt bármelyik normális POTENS pasi képes végigcsinálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!