Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erre a fura helyzetre mit lépjek?
Röviden, tömören, címszavakba leírnám a sztorit, nem szeretnék regényt írni.
Munkahelyemen nyári gyakorlatra jött egy kiscsaj (kb. 7 évvel fiatalabb nálam) és a három hónap alatt eléggé megkedveltuk egymast. Kisebb erintesek, flortoles, csipkelodes megvolt, kozos szimpátia. Elkezdtem iranta tobbet érezni. Úgy ereztem neki is bejovok. Mikor szeptember elejen elbucsuztunk mondtam hogy hianyozni fog, s erre azt mondta majd osszefutunk ugyis a lakhelyemtol nem messze jar majd egyetemre. Azóta bejeloltem facebookon is, beszélgettünk par napot, kettesben azota nem talalkoztunk. Küldott képet az uj hajáról, hogy mi a véleményem, ilyesmi. Két hete ivott otthon egy kis mojitot a barátnőivel és leirta hogy csak azert kuldott nekem kepet, stb. mert tudja hogy ugyse akarok tobbet tole csak haverságot. Én meg visszaírtam hogy sosem mondtam ilyet. :D meglepődött de nem reagálta ezt le konkrétan, a beszélgetés megmaradt. Stb.
Mult hétvégén elmentek bulizni a baratnőivel ahol megint piált és rámírt hogy "na mizu hol vagyok?" és küldött egy szép kis szelfit magáról. Odamentem hozzá élőbe a bulihelyre, mert amugy fülig szerelmes vagyok bele. Azt ecsetelte hogy milyen jó faszi vagyok stb. stb. csak lehet sok a korkulonbség. Aztán jöttek értük kocsival, bucsuzoul adtunk egy nagy ölelést egymásnak. Másnap mikor kérdezem hogy mi volt ez az egész nem tagadta, de nem is nagyon akart beszelni rola.. aztán 3 napja már vissza se ír. De a facebook bejegyzésemre meg küldi a szívecskét. Akkor?
Nem tudom. Itt tartunk most.
Ugy erzem mintha akarna is meg nem is. Vagy nem tudom.
Most mi legyen a kövi lépés? Nem szeretném elbaltázni...
Játszmázik veled, meg akar bolondítani, hogy kaparj utána még a lábujjaid körmeiddel is. Majd később, amikor eléri célját szépen leépít.
"Küldott képet az uj hajáról, hogy mi a véleményem, ilyesmi. Két hete ivott otthon egy kis mojitot a barátnőivel és leirta hogy csak azert kuldott nekem kepet, stb. mert tudja hogy ugyse akarok tobbet tole csak haverságot. Odamentem hozzá élőbe a bulihelyre, mert amugy fülig szerelmes vagyok bele. Azt ecsetelte hogy milyen jó faszi vagyok stb. stb. csak lehet sok a korkulonbség."
Játszik veled, gyerekes és egyben számító perszóna. Kérdés neked ez a bugyuta játék megfelel-e.
(Nekem nem kéne egyáltalán.)
Számomra is úgy jön le,hogy nem igazán vesz komolyan.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!