Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is önzőség,vagy nekem tanították rosszul?
Kérdező, nekem a nálatok szülői házban levő gyakorlat a szimpatikus, viszont nálunk (szülői házban) ugyanaz volt, mint ami a barátodnál. Aki kapja, marja, nem várunk a másikra, nem hagyunk belőle, ha megkívánjuk, befalja aki lecsapott rá. Én abban szocializálódtam, és így kívülről látom (már a saját házasságomban), hogy az nagyon ellenszenves dolog volt úgy, hogy aki kapja marja.
De én magamtól jöttem rá a párkapcsolatomban (most már házasságomban) erre, hogy baromira nem volt normális, ami otthon volt.
Szerintem azért beszélj a barátoddal, felnőtt ember, szerintem magyarázd el neki, hogy az a nem normális, ahogy náluk volt.
4-es vagyok, nálunk pl. azért lett a szülői házban bevezetve, mert amikor még nem így volt, apu mindig meghagyott nekünk mindent (sütit, felvágottat, ilyesmit), aztán mi (tesók) végül mégsem kértük, és tönkrement a kaja, és apu mérges volt ezért. Akkor mondta, hogy innetől nincs olyan, hogy "hagyok", aki kapja... figura van.
De szerintem tahóság.
A másik, hogy minek felzabálni annyit egyszerre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!