Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért baj az ha egy nő meghízi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj az ha egy nő meghízik? Ha 100 pluszos nagytestű lesz

Figyelt kérdés
Remènytelen így pasizni?

2023. szept. 20. 11:26
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
0%
#10 Gondolhattam volna, hogy nem fogsz válaszolni. Nektek, férfiaknak nagyon megy a mellébeszélés.
2023. szept. 20. 12:06
 12/22 anonim ***** válasza:
88%
#11 Én mondjam meg hogy káosz vagy? Mi ezt tudjuk! :U
2023. szept. 20. 12:07
 13/22 anonim ***** válasza:
23%
#12 Akkor nyald meg a sót. A hátsót.
2023. szept. 20. 13:42
 14/22 anonim ***** válasza:
47%
A nő maga a káosz!
2023. szept. 20. 13:44
 15/22 anonim ***** válasza:
85%

"Miért baj az ha egy nő meghízik? Ha 100 pluszos nagytestű lesz"

mert sokak számára egy súlyosan elhízott ember egyszerűen visszataszító. (férfiban sem túl vonzó)

és hát ha valakit lelkileg nagyon szeretsz, de a testétől viszolyogsz

azzal semmi gond nincs, ha barát vagy családtag viszonyban vagytok

de elég szar ügy egy intim, szexuális kizárólagosságot feltételező monogám párkapcsolat esetén.

2023. szept. 20. 13:58
 16/22 anonim ***** válasza:
53%

"mert sokak számára egy súlyosan elhízott ember egyszerűen visszataszító."

Mert egyszerűen dagadt g*cinek fogják hívni a háta mögött!

És ha ezt kikéred magadnak, akkor is!

2023. szept. 20. 14:01
 17/22 anonim ***** válasza:
4%
Intim kapcsolatban, ha egy 150-200 kilós nővel szexelsz, aki kiéhezettségében még vadul ugrál is rajtad, azzal megkockáztatod hogy eltöreted vele a medencédet, a combcsontodat, neadjisten a farkadat!
2023. szept. 20. 14:05
 18/22 Butterfly19 válasza:
78%
Itt a válasz arra hogy ez sz ország mennyire elítéli a molett nőket.Ezeket az embereket/emberek?/ nem érdekli hogy jutottunk el idáig. Mennyi megaláztatáson keresztül. 10 eves korom óta szinte mindig fogyoznom kellett.De szerintem életem végéig. Nem zabáltam magam degeszre. De mégis elítélnek. Minden másban maximálisat teljesitek hogy ellensúlyozzam a testem okozta ellenszenvet.De akik ennyire elítélőn nyilatkoznak tudom nekik is meg van a maga keresztjük. Vagy ha még nincs,ezután meg lesz.
2023. szept. 21. 19:09
 19/22 anonim ***** válasza:
26%

Látom hogy esznek a dagadt nők. Enyhe kifejezés ha azt mondom hogy csak enni akarnak és nem akarnak tenni a fogyásuk érdekében. Ezt a többségére értem. Szerinted az normális, hogy egy 170-180 cm magas nő évtizedeken keresztül 100 kg felett van? De azt zokon veszi, ha nem bámulja meg egyetlen férfi sem, csak a helyfoglaló debellát látják meg benne! És akkor jön a "testpozitív" bullshit duma, hogy fogadjuk el magukat így 120 kilósan, jöhetnek a cukros fánkok, SZERESD MAGAD, hisz olyan szexi, kívánatos vagy! (Arról nem is beszélve, hogy a többség belekényelmesedik, szerinte "jól van ez így"!)

😂😂😂

No comment!

2023. szept. 21. 19:39
 20/22 anonim ***** válasza:
39%

Figyeld Kiscsillag! Ha én fogyni akartam, TETTEM ezért!

20-25 kg mínusz, téma lezárva!

2023. szept. 21. 19:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!