Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az ha egy nő meghízik? Ha 100 pluszos nagytestű lesz
"Miért baj az ha egy nő meghízik? Ha 100 pluszos nagytestű lesz"
mert sokak számára egy súlyosan elhízott ember egyszerűen visszataszító. (férfiban sem túl vonzó)
és hát ha valakit lelkileg nagyon szeretsz, de a testétől viszolyogsz
azzal semmi gond nincs, ha barát vagy családtag viszonyban vagytok
de elég szar ügy egy intim, szexuális kizárólagosságot feltételező monogám párkapcsolat esetén.
"mert sokak számára egy súlyosan elhízott ember egyszerűen visszataszító."
Mert egyszerűen dagadt g*cinek fogják hívni a háta mögött!
És ha ezt kikéred magadnak, akkor is!
Látom hogy esznek a dagadt nők. Enyhe kifejezés ha azt mondom hogy csak enni akarnak és nem akarnak tenni a fogyásuk érdekében. Ezt a többségére értem. Szerinted az normális, hogy egy 170-180 cm magas nő évtizedeken keresztül 100 kg felett van? De azt zokon veszi, ha nem bámulja meg egyetlen férfi sem, csak a helyfoglaló debellát látják meg benne! És akkor jön a "testpozitív" bullshit duma, hogy fogadjuk el magukat így 120 kilósan, jöhetnek a cukros fánkok, SZERESD MAGAD, hisz olyan szexi, kívánatos vagy! (Arról nem is beszélve, hogy a többség belekényelmesedik, szerinte "jól van ez így"!)
😂😂😂
No comment!
Figyeld Kiscsillag! Ha én fogyni akartam, TETTEM ezért!
20-25 kg mínusz, téma lezárva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!