Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire gáz bevallani a lánynak teljesen őszintén, hogy mit érzek iránta?
Mióta ismeritek egymást? Randiztok vagy esetleg csak ilyen baráti kapcsolat van? Mert azért ez nem mindegy.
Őszintén beszélni az érzéseidről soha nem "ciki", csak minden ilyesmit a megfelelő időpontban kell felhozni.(pl. Nem vallunk szerelmet 2 randi után, akkor sem ha azt gondolod, hogy szerelmes vagy az illetőbe.)
Az viszont teljesen oké ha amikor kettesben vagytok elmondod neki, hogy kedveled és szeretnéd jobban megismerni és ha kölcsönösek az érzelmek akkor te szeretnél egy párkapcsolatot.
Én örülnék neki, ha így vallna szerelmet valaki. Lehet én vagyok romantikus beállítottságú, de szerintem ez sokkal nyerőbb mintha online írnál valamo buta viccet. Persze csak kellő ismerettség után beszélj ilyem őszintén,elsőre biztos ijesztő lenne.
Sok sikert 😉
Ne támadd le nagyon komoly szavakkal és érzelmekkel, mert attól megijed.
Inkább valahogy így adagold:
"Nagyon kedvellek és szeretném ha megpróbálnánk!
Benne lennél?"
Aztán találj ki valami programot és finoman közeledj!
Bele lehet próbálkozni finom érintésekkel, csókkal, a helyzet adja magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!