Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan lehet túllépni legkönny...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet túllépni legkönnyebben?

Figyelt kérdés
Egy fiú magához édesgetett, többször mondta hogy szeret, elérte hogy kötődjek hozzá. Majd hirtelen nagyon elfoglalt lett, nem lett rám szabad perce sem, és visszament ahhoz a lányhoz, akivel előttem járt. Az a baj hogy én megszerettem és most felejteni kéne...hogyan csináljam?

2023. szept. 18. 19:00
 1/6 anonim ***** válasza:
Épp azon vagyok, hogy időgépet építsek, vannak tervrajzok hozzá, de nem tudom hol szerezzem be az alkatrészeket...ha megépítem szólok, és előreugrunk 1 évet.
2023. szept. 18. 19:02
 2/6 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom, kérdező. :( Èn is, kicsit hasonlóan jàrtam, màr jó pàr hónapja, szóval sajnos jó tanàcsot nem nagyon tudok adni. Ezt olvasva, elég gerinctelen alaknak tűnik.
2023. szept. 18. 19:09
 3/6 anonim ***** válasza:
Semmit. Lekotod magad.. setalsz fiuzol , dugsz..
2023. szept. 18. 19:09
 4/6 anonim ***** válasza:
Csatlakozz a férfigyűlölő brigádhoz. Ők is így kezdték.
2023. szept. 18. 19:11
 5/6 anonim ***** válasza:
2# Inkább ügyes.
2023. szept. 18. 19:12
 6/6 anonim ***** válasza:

Meló, suli, kutya, barátok, hobbi...

Légy nyitott, ismerkedj lazán.

Aztán majd idővel lesz más.

2023. szept. 18. 19:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!