Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem az állatokat, de ez nekem már sok.Hogyan kommunikáljam le úgy,hogy ne bántsam meg vele a barátom szüleit?
Figyelt kérdés
A barátoméknak 15-6 macskájuk van,kintiek-bentiek. Mivel egy telken vagyunk,és egy út választ el minket,így óhatatlan,hogy ne hívjanak fel magukhoz beszélgetni,vagy a számítógépes munka kapcsán.Nem tudom,mindig kivágni magam..hiába próbálom..Amikor belépek a házba, van amikor már bűz fogad,mert valamelyik macska vagy az ágy alá tojt be,vagy a konyhába,vagy valahova. És hiába takarítanak, büdös macskaszag van. Mindenütt macskaszőr..mert matracra,ágyra, ruhákra, bárhova felfekhetnek. Ma is fent voltam,mert a szülők elmentek nyaralni,és segítenem kell etetni a barátomnak,meg a kinti állatokat rendzeni. Egyik macska csipás, a másik macskának hatalmas nyálcsóva lógott a szájából a,hogy ült mellettem, és úgy akart az ölembe mászni. Teljesen megundorodtam,és lejöttem inkább a saját házunkba.A barátomnak is,akárhányszor jön le onnan vagy büdös a ruhája,vagy csupa macskaszőr. A polcokon fekszenek a tányérok mellett, az asztalon esznek a gáz körül,mindenütt ott vannak. Nagyon szeretem a macskákat, de nálunk ez otthon nem volt divat,és az undor kap már el ettől..Hogyan mondjam meg nem sértően/bántóan,hogy ezért nem megyek fel hozzájuk? Ráadásul a barátom itt is ezt a módszert akarja meghonosítani,hogy a macskának mindent lehet...Ráadásul nem mernek fent senkit beengedni rajtam kívül,nehogy valaki meglássa ezt..Mit csináljak?Mondjam meg kerek perec,hogy a macskák miatt nem megyek fel? nekünk is van itt lent 3 ivartalanított macskánk, de van nekik kosárka csinálva a pajtába,és ott alszanak. A házba, csak simogatás miatt jöhetnek be,és már mennek is ki.És a barátomnak ez sem tetszik..mert ő szívesen aludna velük..én viszont ezt nem engedem.Lehetséges az,hogy emiatt szakításra kerüljön sor?2023. szept. 18. 13:48
11/13 anonim válasza:
Ivartalanítva vannak,jó.Akkor már csak a higiéniás részt kell rendbe tenni.
Engem is meg nyal néha a macskám,és még se undorodik tőlem a párom.ha te ennyire utálod a macskákat,nem neked való a pali.
12/13 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó.Ha olyan büdös lenne a szája a macskádnak,nem igen engednéd,hogy "puszilgasson"...utána meg a pasid/ csajod csókolgat? Gusztusos,és higiénikus emberke lehetsz..sajnos vannak ilyen emberek..
2023. szept. 19. 14:54
13/13 anonim válasza:
Nem a számat,hanem volt már olyan hogy megnyalta az arcomat.
Minden macska szája büdös,mivel húsevők. :-)
De én még ezt is szeretem bennük.Kb. fél évente egyszer van ilyen,és a szeretet jele náluk.Tudod ez olyan hogy van aki
szereti őket,van aki meg nem,és nem is akarja szeretni őket.
Te utóbbi vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!