Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szeretem az állatokat, de ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem az állatokat, de ez nekem már sok.Hogyan kommunikáljam le úgy,hogy ne bántsam meg vele a barátom szüleit?

Figyelt kérdés
A barátoméknak 15-6 macskájuk van,kintiek-bentiek. Mivel egy telken vagyunk,és egy út választ el minket,így óhatatlan,hogy ne hívjanak fel magukhoz beszélgetni,vagy a számítógépes munka kapcsán.Nem tudom,mindig kivágni magam..hiába próbálom..Amikor belépek a házba, van amikor már bűz fogad,mert valamelyik macska vagy az ágy alá tojt be,vagy a konyhába,vagy valahova. És hiába takarítanak, büdös macskaszag van. Mindenütt macskaszőr..mert matracra,ágyra, ruhákra, bárhova felfekhetnek. Ma is fent voltam,mert a szülők elmentek nyaralni,és segítenem kell etetni a barátomnak,meg a kinti állatokat rendzeni. Egyik macska csipás, a másik macskának hatalmas nyálcsóva lógott a szájából a,hogy ült mellettem, és úgy akart az ölembe mászni. Teljesen megundorodtam,és lejöttem inkább a saját házunkba.A barátomnak is,akárhányszor jön le onnan vagy büdös a ruhája,vagy csupa macskaszőr. A polcokon fekszenek a tányérok mellett, az asztalon esznek a gáz körül,mindenütt ott vannak. Nagyon szeretem a macskákat, de nálunk ez otthon nem volt divat,és az undor kap már el ettől..Hogyan mondjam meg nem sértően/bántóan,hogy ezért nem megyek fel hozzájuk? Ráadásul a barátom itt is ezt a módszert akarja meghonosítani,hogy a macskának mindent lehet...Ráadásul nem mernek fent senkit beengedni rajtam kívül,nehogy valaki meglássa ezt..Mit csináljak?Mondjam meg kerek perec,hogy a macskák miatt nem megyek fel? nekünk is van itt lent 3 ivartalanított macskánk, de van nekik kosárka csinálva a pajtába,és ott alszanak. A házba, csak simogatás miatt jöhetnek be,és már mennek is ki.És a barátomnak ez sem tetszik..mert ő szívesen aludna velük..én viszont ezt nem engedem.Lehetséges az,hogy emiatt szakításra kerüljön sor?
2023. szept. 18. 13:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
67%
Egyáltalán minek vagy együtt ilyen putris emberrel?
2023. szept. 18. 14:02
 2/13 anonim ***** válasza:

Beszéld meg vele, ez egyértelmű..ha nagyon szereted őt,próbáld meg

fel nyitni a szemét,hogy mi a helyes macskatartás,az ahogy

ti csináljátok.Mindenképp ivartalanítsák a nőstényeket legalább,

mert ennyi cicát nem lehet rendesen gondozni,tartani,főleg

így. Nagyon haragszom az ilyen felelőtlen emberekre,azt hiszik

hogy ez a szeretet,pedig ezzel csak ártanak a macskáknak és maguknak is.

nekem is volt benti macskám,és soha nem értettem mikor azt kérdezték

miért nincs macskaszag..Olyan hogy macskaszag nincs,nagyon is jó

illata van egy egészséges,tiszta cicának, ellenben a macskapisi

bizony nagyon savas és büdös,ha nem cserélik időben az almot.

Ennyi a titok nyitja.A szőr ellen pedig a napi porszívózás,

persze nem 15 macska után. Néha nálunk is bent alszanak télen,mikor

nagyon hideg van kint,de akkor se az ágyunkban,hanem az ő plédjükön amit a kanapéra teszek nekik.Legyen pihe puha,akkor rá fognak feküdni,

ők is azt szeretik ha puha és jó illatún fekhetnek.

2023. szept. 18. 14:33
 3/13 A kérdező kommentje:
Mindegyik macska ivartalanítva van náluk.
2023. szept. 18. 14:39
 4/13 anonim ***** válasza:
33%

Macskás férfi???

Eleve off!

2023. szept. 18. 14:54
 5/13 A kérdező kommentje:
Nem csak férfi..macskás család...de már véleményem szerint,beteges szinten..A macska nyalja a párom arcát,aztán utána le sem mossa...Egy hete hozzá sem érek emiatt..
2023. szept. 18. 14:59
 6/13 anonim ***** válasza:
21%
Fúj gci... Undorító az ilyen ember de komolyan. Állat max az udvarra való, de már oda se nagyon. Minek? Egerészni? Vicc.
2023. szept. 18. 15:01
 7/13 anonim ***** válasza:
31%
Minek vagy még vele? Te betegebb vagy mint ő. 🤣🤣🤣
2023. szept. 18. 15:54
 8/13 anonim ***** válasza:

Huhh, én szeretem a macskákat, de a gyomrom kifordult attól a képtől, amit felvázoltál. Az igénytelenség netovábbja...

Közös a ház amúgy, vagy a barátodé? Ha az övé, én szimplán elköltöznék tőle, amint egy jobb lehetőség adódna. Higiénia szempontból is borzasztó problémás az egész, és valahol tényleg abnormális is.

N

2023. szept. 18. 16:41
 9/13 yzf ***** válasza:
Totál beteg a barátod és a családja is!Ne süllyedj le a szinjükre!
2023. szept. 18. 17:48
 10/13 A kérdező kommentje:
Az övé a ház, nekem semmi közöm hozzá, csak lakója vagyok. Ettől függetlenül,akkor sem engedném,hogy ugyan az legyen a rendszer mint náluk, vagy akkor tényleg pattanok innen a fenébe,mielőtt nekem is bajuszom nő.
2023. szept. 18. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!